Blog Başlık

  • Ocak 06, 2020 Haberler

    Diş eti problemleri, sıklıkla görülen rahatsızlıklardır. Genetik ya da hastalıklarla ilgili de olabilir ama daha çok diş bakımının yeteri kadar iyi yapılmamasından kaynaklanmaktadır.

    diş, diş eti, diş eti problemleri, diş eti tedavileri
  • Ocak 03, 2020 Haberler

    2020 makyajı nasıl olacak?2020 yılının, özellikle kış aylarında makyaj trendleri neler? Bunlar özellikle kadınlar tarafından merak edilen konular. Öncelikle söylemeliyiz ki 2020 makyaj açısından çok “parlak” bir yıl olacak. Gözlerde ve dudaklarda parlaklığın ve ışıltının etkilerini göreceğiz. Pekiyi, bu parlak, ışıltılı etkiyi nasl sağlayacağız? Diğer makyaj trendleri neler?

    2020 makyajı, far paleti, ruj, parlak makyaj, dudak makyajı, göz makyajı, disko makyajı
  • Ocak 02, 2020 Haberler

    Bebek banyosu, oldukça hassas bir konudur. Yeni anne babaların dokunmaya kıyamadığı minikler için önemli olan banyo yaptırmanın detayları ise hiç de korkutucu değil.

    bebek banyosu, bebek şampuanı, bebek banyo köpüğü
  • Aralık 31, 2019 Haberler

    Sonbahar ve kış ayları geldiğinde özellikle çiçeği burnunda anne ve babaların paniklediği dönemlerin gelip çattığını söylemek yanlış olmaz. Çünkü dünyaya “merhaba” diyen bebeklerimiz, bu aylarda rhinovirüs denilen ve soğuk algınlığına neden olan bazı hastalık sebepleriyle karşı karşıya kalır.

     

    bebek soğuk algınlığı, bebek çantası, bebek bakım seti, yanidoğan temizleme suyu
  • Aralık 30, 2019 Haberler

    Biberon kullanımı, doğumdan sonraki dönemde bebek sağlığı için oldukça ciddi önem taşıyan bir konu. Özellikle ilk 6 ay mutlaka olması gereken anne sütüne destek olabilen biberon, ilk 6 ayın ardından bebeğin beslenmesindeki en önemli araç haline geliyor.

    biberon, biberon özellikleri, biberon doğru kullanım, bebek yaşına göre biberon
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR