Blog Başlık

  • Yenidoğan bebekler ilk zamanlarında vücut hareketlerini kontrol edememekte ve yaptıkları bütün hareketleri refleksler ile bilinçsiz bir şekilde yapmaktadırlar. Bu nedenle de bebekler ilk zamanlarında ellerini yüzüne götürerek tırnakları ile yüzüne zarar verebilmektedir. Bunun önüne geçilmek için ilk 4 ile 5 hafta kadar aralıklarla eldiven kullanılması önerilmektedir. Ancak daha ileri ki haftalarda Chicco Happy Hands Tırnak Bakım Seti gibi tırnak bakım setlerinin kullanılarak tırnakların bakımlarının yapılıp kısaltılması tavsiye edilmektedir.

    anne ve bebek, bebeklerde tırnak bakımı, bebek bakımı, bebeklerde tırnak bakımı nasıl olmalı
  • Sonbahar aylarının başlangıcında hızlı ve sık sıcaklık değişimlerle birlikte soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklar da artmaktadır. Bunun yanı sıra dünyayı etkileyen koronavirüs salgını gibi enfeksiyonlardan korunmak için bağışıklık sisteminin kuvvetli olması ve düzgün çalışması gerekmektedir.

    bağışıklık güçlendirici takviyeler, bağışıklık güçlendirici vitaminler, vitamin, besin takviyeleri, sağlıklı yaşam
  • Günümüzde güneş kremleri ve güneş ürünleri ile ilgili pek çok yanlış bilgi söz konusu olmaktadır. Bu nedenle bu yazımızda size bu doğru bilinen yanlışları derledik.

    güneş kremi, güneş koruyucu ürünler, güneş kremi nasıl kullanılır, güneş kremi hakkında bilmeniz gerekenler, cilt sağlığı
  • Bebeklerde ek gıdaya başlamak için birkaç farklı görüş bulunmaktadır. Ancak, genel bir görüşe göre bebeğin altıncı ayından sonra anne sütüne ek olarak tamamlayıcı beslenme sistemine geçmesi tavsiye edilmektedir. Bu sayede bebek farklı lezzetler deneyerek beslenme sistemini çeşitlendirebilmekte ve daha sonrasında ise kendi kendine yemek yiyebilmesi için öncülük edici bir süreç olarak değerlendirilmektedir.

    bebekler için ek gıdalar nelerdir, bebekler ek gıdaya ne zaman geçmeli, bebek maması, anne ve bebek
  • Diş sağlığımıza dikkat ederken aklımıza ilk gelen yöntem olmasa da dişlerimizin derinlemesine temizliği için oldukça önemli olan temizleme yöntemlerinden biri de diş ipi kullanımıdır. Dişlerimizi fırçalayarak yalnızca 3/5’ini temizleyebiliriz. Bu da demek oluyor ki dişlerimizin tam anlamıyla temizlenmesi için diş fırçası yeterli değildir.

    Diş İpi Nedir Nasıl Kullanılır?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR