Blog Başlık

  • Günlük yaşam koşuşturmacası içerisinde sabah yapılan makyaj gün içerisinde ciltten kaybolabilir. Yoğun bir hayatınız varsa makyajınızı tazelemeye fırsat bulamayabilirsiniz. Cildinizin gün boyunca kalıcı olmasını istiyorsanız ve makyaj tazeleme derdiyle uğraşmak istemiyorsanız dikkat etmeniz gereken hususlar bulunuyor. Fondöten kalıcılığını artırmanın yollarını sizler için derledik.

    fondöten nedir, fondöten nasıl kullanılır, fondöten kalıcılığını arttıran yöntemler, fondöten süngeri, makyaj
  • Cildin yoğun bir şekilde güneş ışığına maruz kalması sonucunda meydana gelen birtakım yanıklara güneş yanığı adı verilmektedir. Genellikle açık cilt rengine sahip olan kişiler ile çocuklar ve bebeklerde rastlanılan bu yanıklar ciddiyet durumlarına göre çeşitli etkilere sahip olabilmektedir.

    güneş yanığı nasıl geçer, güneş yanığına ne iyi gelir, güneş yanığı tedavisi, güneş koruyucu ürünler, cilt bakımı, güneş sonrası ürünler
  • Brezilya’da yetiştirilmekte olan guarana bitkisi temel anlamda birçok kahvenin, alkolsüz enerji içeceğinin ve zayıflamaya yardımcı olan ürünlerin içeriğinde bulunmaktadır. Oldukça yüksek bir oranda kafein içeren guarana bitkisi Amazon kabileleri tarafından yüz yıllardır kullanılmaktadır ve günümüzde de takviye edici gıdalar olarak kullanmak mümkün olmaktadır.

    guarana nedir, guarana ne işe yarar, guarana faydaları nelerdir, guarana nasıl tüketilir, takviye edici gıdalar
  • Bebeklerin ciltleri yetişkinlerin ciltlerine göre çok daha hassas olmaktadır. Bebeklerin ciltlerinin derisi doğdukları ilk zamanlar çok ince olduğu içinde en ufak bir tortu ya da herhangi bir deterjan kalıntısı cildi tahriş edebilmektedir. Bunun önüne geçmek için de Ogansia Bebekler için Sıvı Çamaşır Deterjanı gibi bebek deterjanlarını kullanmak gerekmektedir. Sizler için bebek deterjanı kullanmanızın neden gerektiği ile ilgili birkaç madde derledik.

    bebek deterjanı, sıvı bebek deterjanı, toz bebek deterjanı, bebek çamaşırlarına uygun deterjan önerileri
  • Kapatıcı kullanımı makyajın en önemli adımlarından biridir. Göz altı torbalarını, koyulukları yok eden ve cilde canlı bir görüntü vermek için kullanılan bir makyaj malzemesidir. Yüzün doğru bölgelerine uygulandığında enerjik ve sağlıklı bir görünüm sunan kapatıcının en doğru şekilde nasıl uygulanacağı sorusu merak konusu olabilmektedir.

    kapatıcı nedir, kapatıcı nasıl kullanılır, en doğru kapatıcı nasıl seçilir, concealer nedir, makyaj önerileri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR