Güneş Lekelerine Karşı Etkili Çözüm Solante

Güneş Lekelerine Karşı Etkili Çözüm Solante

Yaz mevsimi geldiğinde güneş ışınlarına uzun süre maruz kalırız. Özellikle yaz aylarında güneşlenirken ve denize girerken dikkat etmek gerekir. Güneşin yararlı ışınları cildimiz için faydalıdır. Ancak uzun süre güneşe doğrudan maruz kalmak cilt problemlerine neden olur. Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için cildimize doğru ve etkili bakım kremi kullanmak kritik öneme sahiptir.

Güneş lekeleri özellikle yaz mevsiminde güneşte korumasız bir şekilde kalındığında görülmektedir. Ağırlıklı olarak yüz, alın, burun, çene, omuzlar, boyun, el ve ayakların üstü ve sırt bölgelerde görüşen güneş lekeleri çile benzemektedir. Güneş lekelerinin diğer nedenleri arasında doğum kontrol hapı kullanımı, genetik yatkınlık, yaşlılık, gebelik, kozmetik uygulamalar sayılabilmektedir.

Ciltte güneş gören alanlarda kahverengi lekeler biçiminde kendini gösteren güneş lekeleri deriye renk veren madde olan melaninin aşırı olarak üretilmesi sonucu oluşur. Kontrolsüz bir şekilde uzun süre doğrudan güneşe maruz kalmak kahverengi lekelere yol açar. Güneş lekelerine uzun süre maruz kalmak ciltte yaşlanmaya neden olabilmektedir.

Yaz mevsiminde deniz ve güneşin tadını çıkarırken güneş lekelerine karşı çözüm arayışı içerisindeyseniz güneş lekelerine karşı etkili güneş kremi tercih edebilirsiniz. Güneşe karşı yüksek koruma sağlayan güneş kremleri ile güneşin zararlı etkilerinden kendinizi koruyabilir ve anın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Yüz ve vücut için güneş kremi kullanmak cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyacaktır. Bu sayede cildinizde güneş lekeleri ve cilt problemlerinin oluşmasına engel olacaktır. Özellikle cilt hassasiyetine sahip olan ve cilt sorunları yaşayan kişilerin bu olumsuzluklardan etkilenmemesi için yoğun leke karşıtı güneş kremi tercih etmesi oldukça önemlidir. Yoğun leke karşıtı güneş kerim cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. Ayrıca cilde gerekli bakımı da sağlayacaktır.

Güneş Lekelerine Karşı Etkili Güneş Kremi

Solante Immuna Spf 50+ Sun Care Lotion güneşin cilt hasarlarına sebep olan zararlı ışınlarına (UVA/UVB) karşı yüksek düzeyde koruyucu etki sağlamaktadır. Hassas ve reaktif ciltleri güneşin zararlı ışınlarına karşı korumak ve güneşin cilt üzerinde sebep olduğu yaşlanma etkilerini azaltmak amacıyla özel olarak geliştirilmiştir. Suya dayanıklı bu ürün cilt sağlığının korumanın yanı sıra cildi besler ve yatıştırır. Cildin günlük nemlendirme ihtiyacının karşılanmasında etkilidir. Cildi yatıştırır ve besler. Tazelik, canlılık ve ipeksi yumuşaklık sağlar.

Solante Gold Güneş Koruyucu Krem güneşe karşı SPF 50+ düzeyinde koruma sağlar. Geniş spektrumlu formülü ve içerdiği özel filtrelerle cildin güneşin zararlı ışınlarına karşı ileri derecede korunmasına yardımcı olur. İçeriğindeki özel formülü ile cildi nemlendirir, yatıştırır ve besler.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: güneş lekelerine karşı etkili çözüm solante, solante, güneş kremi, en iyi güneş kremi, güneş koruyucu ürünleri
Temmuz 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR