Blog Başlık

  • Çarpıcı ve etkileyici dudaklara sahip olmayı kim istemez ki! Makyajın en önemli adımlarından biri olan rujlar tek başına görünümünüzü değiştirmeye ve çarpıcı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

    dudak kalemi, ruj, ruj sürmek, lipstick ruj, ruj sürmenin püf noktaları
  • Geçmişi iki bin yıl öncesine dayanan milk thistle deve dikeni bitkisinin tohumundan elde edilir. Çeşitli tıbbi alanlarda kullanılan milk thistle oldukça şifalı bir bitkidir. Bu şifalı ilacın karaciğer koruyucu ve yenileyici özelliği bulunur.

    milk thistle, milk thistle nedir, milk thistle faydaları, milk thistle kullanımı, milk thistle ne işe yarar
  • Nisan 16, 2021 Haberler Anne ve Bebek

    Burun aspiratörü bazen ‘nazal aspiratör’ olarak da isimlendirilmektedir. Burun aspiratörü, bebeklerin burunlarında biriken mukozanın fiziksel olarak temizlenmesi için özel olarak tasarlanmış bir küçük çekme aygıtı olarak tanımlanabilir.

    burun aspiratörü, burun aspiratörleri, bebek burun aspiratörü, otribebe aspiratör
  • Çocuk sağlığının korunmasında vitaminler önemli bir yer tutmaktadır. Çocuğun beslenme alışkanlıklarını düzenleyen annelerin en büyük endişesi ise çocukların iştahsız olması ve vitamin alımının yetersiz kalması durumlarıdır. Daha sağlıklı olacağını düşündüğümüz vitaminlerin fazla ya da yanlış kullanımı çocuklara fayda yerine zarar getirebilmektedir.

    takviye edici gıdalar, multivitamin, çocuklar için multivitamin
  • Makyaj süngeri her kadının makyaj çantasında bulunan önemli kozmetik ürünlerinden biridir. Makyaj süngerleri, makyajı daha kolay ve doğal bir şekilde uygulamamız için kullanılan aksesuarlardır. Makyaj için uygun bir makyaj süngeri doğru uygulanmada yüzde mucizeler yaratacaktır.

    makyaj süngeri, makyaj süngeri nasıl kullanılır, kesik uçlu makyaj süngeri, new well makyaj süngeri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR