Erkekler İçin Parfüm Önerileri

Erkekler İçin Parfüm Önerileri

Gün içinde temizlik hissini sürdürmek, tazelenmek, geçtiğiniz her yerde sizi çağrıştıran o kokuyu bırakmak için aradığınız erkek parfümleri oldukça çeşitlilik göstermekte ve kafa karışıklıklarına neden olmaktadır.

Bu nedenle her zevke, zamana ve yere uygun olan erkek parfümleri hakkında kısaca birkaç bilgi derledik.

Binbir Çeşit Parfüm, Deodorant

Yeni ve hareketli bir güne uyanmak isteyenler için XO Aqua Cool Bay Parfüm daha ferah ve daha yumuşak kokular tercih edilebilmektedir. Ancak gün içinde iş veya okul koşturmacası içerisinde kendini daha enerjik hissetmek isteyen erkekler için de XO Ricardo Bay Parfüm gibi daha orta kokular tercih edilebilmektedir. Çünkü, günlük hayatın içerisinde yoğun ve sert kokular çok hoş durmayabilmektedir.

Ancak, bir iş insanıysanız daha ağır ve klasik kokuları tercih etmek sizler için daha faydalı olacaktır. Bunun için daha odunsu ve daha sert kokular tercih edilebilir. Örneğin, çok sert olmamasına rağmen sandal ağacı kokusu gibi kokular ciddi bir işte çalışan birçok erkek tarafından kesinlikle tercih edilmesi gereken kokuların başında gelmektedir.

Kalıcı Erkek Parfümleri ile Gün Boyu Ferahlık

Birbirinden güzel şişeleri ve odunsu, baharatlı, çiçeksi, meyvemsi, ferah gibi envai çeşit aromalı parfümler, insana sıktığı an kendini iyi hissettirmektedir. Bu nedenle parfümler sadece bir koku değil bir his olarak değerlendirilmelidir. Örneğin, birçok ünlü ismin kendilerinden esinlenerek çıkardığı çok çeşitli kokular olmaktadır ve bu kokular aslında özel bir imzadır.

Bu nedenle parfümü bir koku değil aksine bir imza olarak görmek gerekmektedir. Buna en iyi örnek bir kişiyi daha görmeden kokusundan tanımak verilebilir. Çünkü, o koku ya da kokular artık sadece bir koku değil o bireyin bir imzasıdır ve o kokuyu duyan herkes aslında parfümü değil kullananı fark etmektedir.

Bu yüzden de parfüm seçimlerinin dikkatli yapılması ve kalıcı olması çok önemli olmaktadır. Çünkü, parfümler sadece parfüm değil bir deneyim ve imzadır.

Bu ve bunun gibi parfüm önerileri ve ürünleri için https://www.dermoailem.com sitesine bakabilir ve hem ucuz hem de kaliteli ürünlere ulaşabilirsiniz.

Etiketler: erkekler için parfüm, parfüm, parfüm önerileri, deodorant, kalıcı erkek parfümü
Mart 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR