Göz Çevresi Bakımının Püf Noktaları

Göz Çevresi Bakımının Püf Noktaları

Göz çevresi vücudumuzun en hassas ve dikkat edilmesi gereken noktalarından biridir. Hassas bir yapıya sahip olan göz çevresi uyku düzensizliği, yaşlanma ve çevresel faktörlerden etkilenir. Göz çevresinde morluklar, torbalar ve koyu halkalar sıklıkla karşılaştığımız durumlar arasındadır. Göz çevresinde bu tür problemlerle karşılaşmamak için göz çevresi bakımına özen göstermek gerekir.

Göz çevresi yaşlanma, uykusuzluk ve diğer çevresel faktörlerin kendini gösterdiği hassas bir bölgedir. Yaşın ilerlemesiyle birlikte göz çevresinde kırışıklıklar meydana gelebilir. Uykusuzluk nedeniyle göz altı torbaları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Göz çevresi bakımına dikkat ederek bu tür problemlerle baş edebilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Nasıl Yapılır?

Göz çevresindeki problemlerin giderilmesi için dikkat edilmesi gereken bazı detaylar vardır. Bol su tüketimi, sağlıklı beslenme, uyku saatlerinin düzenli olması göz çevresinde etkili sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. Ancak sadece bunlara dikkat etmek yeterli değildir. Göz çevresinin düzenli olarak nemlendirilmesi ve bakım yapılması gerekir.

Göz çevresi bakımında dikkat edilmesi gereken önemli detaylardan biri de yaşlanma belirtilerini engellemektir. Göz çevresindeki kırışıkların önüne geçmek için göz çevrenize bakım yapmanız gerekir. Kırışıklıklarla başa çıkmak için göz çevresi için anti-age bakım kremi kullanabilirsiniz.

La Roche Redermic C Yeux Hassas Göz Çevresi İçin Anti-Age Bakım Kremi göz çevresi kırışıklıklarına karşı yoğun bakım sağlar. Kırışıkların azalmasında etkilidir. Tüm göz çevresine sabah ve/veya akşam uygulanabilen bakım kremi tüm cilt tipleri için uygundur.

Göz çevresinin düzenli olarak nemlendirilmesi gerekir. Gün içerisinde cildimiz nem kaybedebilir. Hassas göz çevresini düşündüğümüzde daha dikkatli olmak gerekir. Sabah – akşam göz çevresini nemlendirerek sağlıklı ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Vichy Liftactiv Derm Source – Göz Çevresi Bakımı kırışıklıklar, kaz ayağı çizgileri, koyu halkalar ve göz altı torbalara karşı yoğun ve etkin bakım sağlar. İçeriğinde rhamnose ve kafein bulunan bakım kremi kırışıklık karşıtı ve sıkılaştırıcı etkiye sahiptir. Yatıştırıcı ve rahatlatıcı Vichy Termal Suyu içeren bakım kremi hassas gözler için uygundur. Hipoalerjenik, parfümsüz formülü hassas ciltler için uygundur.

Göz çevresine Blefaritto Göz Çevresi Jeli de kullanabilirsiniz. Blefaritto Göz Çevresi Jeli sabah ve akşam az miktardaki jel göz çevresine masaj yapılarak uygulanabilir.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: göz çevresi, göz çevresi bakımı, göz çevresi kremi, göz çevresi bakım kremi
Mart 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR