Yağlı ve Akneye Eğilimli Ciltler İçin Güneş Kremi

Yağlı ve Akneye Eğilimli Ciltler İçin Güneş Kremi

Güneşin insan vücudu için faydaları kadar zararları da vardır. Cilt, herkeste farklı yapıya sahip olduğu için firmalar her cilt tipine uygun olan güneş kremleri üretmişlerdir. Ancak yağlı cilt tipine özel güneş kremi cilt sağlığı açısından önemlidir.

Geliştirilen güneş kremleri sayesinde cildin güneşe karşı korunması çok daha etkili olmuştur. Bazı ciltler yağlı olmasının yanı sıra akneye karşı eğilimli olduğundan dolayı güneş kremi seçiminde de dikkat edilmesi gerekir.

Yağlı ciltlere sahip olan kişilerin güneş kremi seçerken aşağıdakilere dikkat etmeleri gerekir.

T bölgesindeki aşırı parlamaya çözüm üretmeli,

  • Komedonlara bakım yapmalı,
  • Su bazlı olmalı, yoğun kıvamlı olmamalı,
  • Akne oluşumuna karşı bakım yapmalı
  • Matlaştırıcı etkiye sahip olmalıdır.

Güneş kremlerinin içeriği ne olursa olsun kesin çözüm bulabilmek için evden çıkmadan 30 dakika öncesinde sürülmesi gerekir.

Cosmed Sun Essential Yağlı ve Akneli Ciltler İçin Spf 50 50 ml Güneş Kremi

Cosmed, ciltteki sebum üretimini azaltarak yağlı ciltlerin korunmasını sağlar. Özel olarak formüle edilmiş olan ürün sayesinde cildiniz yağlanarak sivilcelenmeyecektir.

Avene Cleanance Spf50+ Yağlı Ciltler için Renkli Güneş Koruyucu 50 ml

Avene Cleanance Spf50+ Yağlı Ciltler için Renkli Güneş Koruyucu 50 ml sayesinde yağlı ve akneye yatkın olan cildiniz korunmuş olacaktır. Yüz ve boyun bölgesi için ideal olan ürün suya dayanıklıdır. Bu sayede denizden ve havuzdan sonra da cildin korunmasını devam ettirecektir.

Güneş kremlerinden istenilen faydanın sağlanabilmesi için sürüldükten 2 saat sonrasında yenilemeniz gerekir.

Güneş Kremi Sürmenin Faydaları

Güneş ışınlarının zararlı etkileri kanser başta olmak üzere birçok zararlı etkiye neden olabilir. Güneş kremleri ise gelen zararlı ışınları emerek cildin korunmasını sağlar. Güneş kremlerinin cilt üzerindeki etkileri son dönemde daha fazla önemsenmiş durumdadır. Bunun için güneşe çıkmadan önce güneş kremi kullananların sayısı giderek daha fazla artmaktadır.

Güneş ışınlarının cilt üzerindeki olumlu etkilerinden faydalanabilmek için günün belli saatlerinde ve kısıtlı sürede alınması gerekir. Düzenli olarak ve aşırı olmamak şartıyla güneşe maruz kalmak cildin beslenmesi, canlanması ve parlaklığını koruyabilmesi için önemlidir.

Güneş kremi çeşitleri için https://www.dermoailem.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: yağlı ve akneye eğilimli ciltler için güneş kremi, güneş koruyucu ürünler, güneş kremi, güneş losyonu, cilt bakımı, güneş kreminin faydaları
Kasım 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR