Koyu Kestane Saç Rengi Kimlere Yakışır? Bakımı Nasıl Yapılır?

Koyu Kestane Saç Rengi Kimlere Yakışır - Bakımı Nasıl Yapılır

Saç insanın fiziki görüntüsünü yakından ilgilendiren en önemli şeydir. Her insanın cilt tipi birbirinden farklı olabileceği gibi saç rengi de farklı olabilir. Kestane saç rengi ise özellikle kızıllığın cesurluğu ve sıcaklığı ile kahverenginin doğal tonlarının bileşimidir.

Kestane Saç Rengi, Nasıl Bir Renk?

Kestane saç rengi, koyu kahve saç tonlarının daha canlı ve parlak haline denir. Bu ismin verilmesinin nedeni ise içinde aynen kestane kabuğunda olduğu gibi hafif ve sıcak yansımaların olmasıdır. Yine de bu renk için sıcak alt tonlu demek mümkün değildir. Eğer bir kişi size canlı ve parlak bir kahve tonu arıyorsanız bu rengin tam size göre olduğunu söyleyebiliriz.

Saç Boyaları arasında bulunan kestane saç rengi her dönem her kadının tercih ettiği renkler arasında bulunuyor. Neredeyse tüm cilt tonları için uygun olan bu renk sayesinde canlı ve parlak bir görüntü elde edilebilir.

Kestane Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Kestane saç rengi koyudan açığa, buzlu kestaneden kızıl kestaneye kadar pek çok renk tonuna sahiptir. Kendiniz için en uygun olanı bulmak istediğinizde ise cilt alt tonunuzu göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Genel bir kural olarak konuşacak olursak zıtlıklar birbirinin tamamlayıcısıdır. Örneğin; sıcak alt tonlar, soğuk kestane kırmızısı tonlarla birbirini çok güzel tamamlayacaktır.

Doğal görünümlü ve parlak bir sonuç için çikolata kahve saç rengi gibi bir renk seçin veya görünümünüze daha fazla tanım katan koyu kumsal saç rengini deneyebilirsiniz.

Kestane saç rengi herkese yakışır ancak özellikle kumral ve beyaz tenli kişilere kestane saç rengi tonlarının daha fazla yakışıyor olduğunu söyleyebiliriz.

Koyu Kestane Saç Rengi

Koyu kestane saç rengi vurgularla desteklendiğinde görünümü çok daha güzel bir hale dönüştürebilir.

Wella Koleston Koyu Kestane Saç Boyası ile saçlarınızda istediğiniz rengi elde edebilirsiniz.

Açık Kestane Saç Rengi

Açık kestane rengi yumuşak ve doğal bir renktir. Az bakım gerektiren bu renk uzun saçlar için oldukça önemlidir.

Saç bakım ürün çeşitleri için https://www.dermoailem.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: saç boyaları, kestane saç rengi koyu kestane rengi, koleston saç boyası, wella koleston saç boyası
Mayıs 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR