Hassas Bebek Cildi İçin Pişik Kremi Önerileri

Hassas Bebek Cildi İçin Pişik Kremi Önerileri

Pişik bebeklerde en sık görülen durumdur. Herhangi bir sorun olmamakla birlikte pişiğe müdahale edilmediğinde bebek huysuzlanacağı gibi cildinde de tahrişe neden olacaktır. Pişik mutlaka tedavi edilmesi gereken bir konudur, ancak pişik oluşumundan önce bebeğin hassas cildi göz önünde bulundurularak oluşumun engellenmesi daha mantıklı olacaktır.

Pişiklerin tedavisinde pişik kremi en büyük yardımcınız olacaktır. Bu nedenle pişik kremi satın alırken dikkatli olmanızda fayda vardır. Bitki özlü pişik önleyici kremlerin etkinliği yüksektir. Bu nedenle alırken içeriğini okumanız işinizi kolaylaştıracaktır.

Bitki özlü pişik kremlerinin içerisinde çinko ve lanolin bulunur ve bu da pişik oluşumunu engellediği gibi oluşumu halinde kısa sürede yok edilmesini sağlayacaktır. Pişik kreminin dermatolojik testlerden başarılı geçmiş olması da önemlidir. Biobaby Hassas Bebek Cildine Özel Pişik Kremi 75 Ml içeriğindeki çinko sayesinde bebeğinizin cildine gerekli korumayı sağlayacaktır. 

Mustela Vitamin Barrier 1 – 2 – 3 Cream - Bebek Pişik Kremi, günlük koruma ve bakım için uygundur. Dışkı idrar ve bezin temasından kaynaklı zararlara karşı içeriğindeki çinko oksit ile cildi etkin bir şekilde korumaya yardımcı olur. B5 vitamini ile rahatsızlık hissinin önüne geçmeye yardımcı olur ve shea yağı ile cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kolayca uygulanır, leke yapmaz.

Pişik Kremi Nasıl Kullanılmalı?

Yukarıdaki pişik kremlerinden birini seçtiğinizde bu kremleri nasıl uygulayacağınız konusunda da bilgiye sahip olmanızda fayda vardır.

Pişik kremlerini kullanırken hijyen koşullarına dikkat etmeniz gerekir. Bunun için kremi sürmeden önce ıslak mendil ile krem süreceğiniz bölgeyi temizlemeniz gerekir. Bebeğinizin altını değiştirirken kullanacağınız ıslak mendil mutlaka kaliteli olmalıdır.

Bebekler için özel tasarlanmış ıslak mendiller vardır. Bu tip mendiller pamuksu dokuya sahiptir. Bebeğin teni ile uyumlu olduğundan ona zarar vermez. İçeriğinde alkol ve paraben olmaması bebeğin cildinin zarar görmemesi açısından önemlidir. Bunun için ıslak mendik alırken içeriğini okumanız faydalı olacaktır.

Temizleme işlemi sonrasında pişik kremini kullanabilirsiniz. Kremi yavaşça ve dağıtarak uygulamanız gerekiyor. Pişik kremini sürdükten sonra bebeğin altının 10 dakika açık bekletilmesi faydalı olacaktır.

Bebek bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: hassas bebek cildi için pişik kremi önerileri, pişik kremi, bebek sağlığı, bebekler için pişik kremi tavsiyesi, en iyi pişik kremi
Eylül 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR