Güneş Kremi Nasıl Olmalı? En İyi Güneş Kremi Önerileri

Güneş Kremi Nasıl Olmalı? En İyi Güneş Kremi Önerileri

Havaların ısınmasıyla birlikte insanların merak ettiği konulardan biri olan güneş kremi seçimi tekrardan gündeme geldi. Biz de bu daha doğru güneş kremi seçimi yapabilmeniz için ihtiyacınız olan bilgileri sizin için hazırladık.

Güneşin insan vücudunda birçok faydası vardır. Metabolizmadan dolaşım sistemine ve sindirim sistemine varıncaya kadar etkileri olan güneşin fazla olması durumunda cilt üzerinde bir takım zararlı etkileri olacaktır. Güneş ürünleri güneşin cilde olan zararlarını en aza indirirken en önemlisi günün belli saatlerinde güneşe çıkmamaktır.

Güneş kremlerinin kullanılmaması halinde ciltte lekelenmeler, yaşlanma belirtileri kendini göstermeye başlar ve cilt kuruduğu için çatlamaya müsait hale gelir. Cildinizi bu gibi olumsuzluklardan korumak için özellikle yaz aylarında güneş kremi kullanmanız faydalı olacaktır. Aşağıda güneş kremi seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiği belirtilmiştir.

SPF Nedir?

SPF, güneşten koruma faktörü olarak bilinir. Güneş kremlerinin üzerinde farklı değerlerde bu yazıyı görmeniz mümkündür. Faktörler cildin ne kadar süre boyunca güneşten korunduğunu temsil eder. Bunun için güneş kremi alırken SPF değerine bakmak önemlidir. Sebamed Sun 50 Spf Güneş Losyonu 150 ml, yalnız yaz aylarında ve güneşlenirken değil, günlük hayatta ve dört mevsim boyunca kullanılması önerilen bir üründür. Deniz kenarında, spor yaparken, günlük gezilerde ve açık her alanda kullanılması uygundur.

Güneş Kremi Faktörü Nasıl Seçilir?

Güneş kremi seçiminde dikkat etmeniz gereken hususların başında ne zamanlar kullanmanız gerektiği de vardır. Örneğin öğle saatlerinde güneşin etkileri daha fazladır. Siz öğlen güneşe daha fazla maruz kalıyorsanız SPF değeri yüksek olanı, sabah ve akşam saatlerinde daha fazla güneşe maruz kalıyorsanız SPF değeri düşük olanı tercih etmelisiniz. Janssen Cosmetics Sun Shield 75 ml Spf 50, Güneşten gelen zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı cilde savunma sağlamaya yardımcı olur. Yağsız bir formüle sahiptir bu nedenle kolayca emilim sağlamaya yardımcı olur.

Güneş kremi seçerken ürünün içeriği çok önemlidir. İçeriğinde UVA ve UVB ışınlarından koruma özelliğine sahip olan maddelerin bulunmasına dikkat etmelisiniz. Her cilt farklı özelliklere sahiptir. Cildiniz için en uygun olanı seçmek cildinizi tanımakla mümkün olacaktır.

Cilt bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: güneş kremi, güneş kremi faktörleri, en iyi güneş kremi, güneş kremi önerileri, janssen cosmetics güneş kremi, sebamed güneş kremi
Haziran 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR