Göz Kalemi Nasıl Sürülür? Göz Kalemi Nasıl Çekilir?

Göz Kalemi Nasıl Sürülür? Göz Kalemi Nasıl Çekilir?

Kadınlar kendilerini güzel ve şık göstermek için makyaja önem verirler. Çünkü makyaj kadının cildini pürüzsüz gösterdiği gibi estetik duruşuna da katkı sağlayacaktır.  Makyaj için kullanılan birçok ürün ve malzeme vardır. Bunlar arasından en önemlilerinden biri de göz kalemidir. Göz kalemi göz çevresine uygulanan bir üründür. Kalemi sürmek isteyenler ise mutlaka nasıl uygulanması gerektiğini bilmesi gerekir. Bu makalemizde de göz kalemi nasıl sürülür, göz kalemi sürme teknikleri açıklayalım istedik.

Göz Kalemi Nasıl Sürülür?

Göze kalem sürmenin bazı teknikleri vardır. İlk olarak makyaja başlamadan önce bir kapatıcı kullanmanız gerekir. Bu sayede göz çevrenizdeki bölgenin daha pürüzsüz olmasını sağlamış olursunuz. Göz kalemini sürerken mutlaka uygulama tekniğini bilmelisiniz.

Makyaj kadınların günlük yaptığı uygulamalardan bir tanesidir. Vücudun tüm bölgesine uygulansa da yüze uygulanan çok sayıda ürün vardır. Makyaj ürünlerinin tamamı cildin farklı bölgelerinde uygulanmak içindir. Göz bölgesine sürülen ürünlerden olan göz kaleminin nasıl uygulanması gerektiği ise kadınların en çok merak ettiği konular arasında yer alır. Peki, kadınlar doğru göz kalemini nasıl sürmelidir?

Göz kaleminin sürülürken ya da sürüldükten sonra dağılmaması gerekiyor. Bunun için kapatıcı çok önemli. Göz kaleminin ucunun sivri olması kolay sürülebilmesi açısından gereklidir. Kirpiklerin üzerine düz bir şekilde uygulanması için göz kalemi doğru tutulmalı ve uygun ayna tercih edilmelidir. Yakınlaştırıcı aynalar göz kalemi sürerken işinizin daha kolay olmasını sağlayacaktır. BROOKLIN Göz Kalemi – Eye Pencil No: 303, gözünüze kolayca uygulayabileceğiniz bir üründür.

Göz kalemi sürerken kirpiklerinizin uzun görünmesini istiyorsanız üzerine göz kalemi çekebilirsiniz. Düz bir çizgi oluşturacak şekilde çekilen kalemde kirpikler baz alınmalıdır. Kirpiklerin tam üst hizasından düz bir şekilde devam etmelidir. Kirpiğin altına ya da üstüne gelecek göz kalemi çizgisi, gözün olduğundan kötü görünmesine neden olacaktır.

Gözler makyajın önemli bir parçadır ve mutlaka uygun ürünler ve renkler tercih edilmelidir. Gözünüze yapacağınız her güzel dokunuş yüzünüzdeki makyajın daha güzel görünmesini sağlayacaktır.

Makyaj ürün çeşitleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: göz kalemi nasıl sürülür, göz kalemi nasıl çekilir, göz makyajı, göz kalemi, makyaj önerileri
Mart 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR