Bronzlaştırıcı Yağ Kullanımı Nasıl Olmalı?

Bronzlaştırıcı Yağ Kullanımı Nasıl Olmalı?

Yaz özellikle kadınların bronz bir tene sahip olmayı bekledikleri zamandır. Çünkü kadınlar güneşte doğru ürünleri kullandıklarında istedikleri gibi bronzlaşabileceklerini bilirler. Ancak herkesin nasıl bronzlaşabileceğini bilmiyor olması da iyi bir rehbere ihtiyacı ortaya çıkarmıştır. Bu makalemizde kadınlar için önemli olan hangi bronzlaştırıcı yağı kullanmaları gerektiğine dair açıklamalar yaptık.

Bronzlaştırıcılar tene göre farklılık gösterir. Bunun için kullanacağınız bronzlaştırıcı yağının teninize uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Eğer teninizle uyumlu olanı seçmezseniz istemeden cildinizde yanıkların oluşmasına neden olabilirsiniz. Örneğin; cildiniz açık tenli ise açık tene uygun bir yağ seçmeniz gerekir.

Satın alacağınız bronzlaştırıcı yağın cildinizin nefes almasını engellememesi gerekiyor. Cildinizi bariyer koruması desteklenmeli ve cildinizin yatıştırılması gerekir. Yağın cildinizi beslemesi ve nemlendirmesi önemlidir.

Güneş ışınlarının cildinize yararı olduğu gibi zararı da olacaktır. Zararları olabildiğince engellemek doğru güneş kremini kullanmak ve bronzlaştırıcı yağı seçmekle mümkündür.

Bronzlaştırıcı Yağ Nasıl Kullanılmalıdır?

Bronzlaştırıcı yağı denize girmeden ve plaja gitmeden önce kullanmanız gerekir. Cildinizin güneş kremini emmesi koruyucu etkisinin de artırılmasını sağlayacaktır. Bronzlaştırıcı sürüldükten sonra güneşte kalmak yerine hareket etmeye dikkat etmelisiniz. Çünkü bronzlaştırıcılar siz hareket halindeyken etkisini çok daha iyi göstereceklerdir.

Denize girdikten sonra bronzlaştırıcı yağınızı tekrar sürmeniz gerekiyor. Deniz cildinizdeki bu yağın yok olmasına neden olacaktır. Teniniz ne kadar çok ısınırsa bronzlaştırıcı yağın cildinizin derinlerine girmesi de o kadar iyi olacaktır.

Incia Tanning Oil Bronzlaştırıcı Yağ 150 ml, bünyesinde barındırdığı %100 doğal yağlar sayesinde güneş ışınlarına karşı cildinizi korumaya yardımcı olur.

Bronzlaşma  

Bronz bir tene sahip olduğunuzda kendinizi psikolojik olarak daha iyi hissedebilirsiniz, ancak doğru olan bronzlaşmayı çok hızlı yapmak yerine zamanla olmasıdır. Bazı insanlar bronzlaşmak için solaryuma giriyor ve bu da ciltlerine zarar vermelerine neden oluyor. Bu tür uygulamalar yerine bronzlaştırıcı yağlar kullanarak doğal bronzlaşma her zaman daha faydalıdır.

Bronzlaşmak için güneşin dik olarak geldiği saatlerde dışarıda olmamalısınız. Güneş doğrudan cildinizle temas ederse yanıklara neden olabilir.

Güneşe çıkmadan önce mutlaka güneş kreminizi kullanmalısınız.

Cilt bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: bronzlaştırıcı yağ kullanımı nasıl olmalı, bronzlaştırıcı krem, bronzlaştırıcı güneş kremi, bronzaşma, bronzlaştırıcı yağ, cilt bakımı
Eylül 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR