Bebek Saç Fırçası Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Bebek Saç Fırçası Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz

Bebeğiniz varsa tüm hayatınızın onun ekseni etrafında değiştiğini görürsünüz. Onun beslenmesi, onun kıyafetleri, onun oyuncakları ve onun malzemeleri. Kısacası evde en değerli olan ne varsa ona ait olacaktır. Bu durum her anne ve babanın dikkat ettiği bir konudur ve bebeğiniz artık kendi başına seçimlerini yapana kadar da öyle olmak zorundadır. Bebeğin günlük rutini içinde kullanılan pek çok eşyası vardır ve bunlardan bir tanesi de saç fırçasıdır. Bebeğinizin saçlarını tarayacağınız fırçayı satın alırken ise dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar vardır. 

Hangi Bebek Saç Fırçasını Almalısınız?

Bebek ürünleri yenidoğanda dahil olmak üzere bebeğinizin tüm gelişim evrelerinde kullanılabilir, ancak saç fırçaları bebeğinizin hassas cildine uyumlu olması için tasarlanmıştır.

Fırça Ucu

Fırçanın ucuz bebeğin kafa derisine zarar vermemesi için yumuşak olması gerekir. Yuvarlatılmış olan uçlar sayesinde bebeğin saç dipleri ve saç derisine yumuşak masaj yapılmış olacaktır.

Fırça Sapı

Bebek fırçalarının sağları geniş ve hafif olması gerekir. Bu sayede anne fırçayı daha kolay tutabilir ve bebeğin derisine zarar vermez.

Fırçanın Ham Maddesi

Bebekler için içeriğinde ne olduğunu bilmediğiniz her şey zararlı olabilir. Bunun için bebeğinize alacağınız saç fırçasının da sağlıksız malzemelerden üretilmemiş olmasına dikkat etmelisiniz.

Tarak Kullanılmamalıdır

Tarakların uçları genelde sivri ve aralıkları dardır. Bebeğinizin saçları ve saç dipleri hassas olduğu için taraklar bebeğin hem derisine hem de saçlarına zarar verebilir.  

Bebekler için özel üretilmiş fırçalar sayesinde bebeklerin saçlarına onu rahatsız etmeden şekil verilebilir. Özellikle bebeğin saçları kıvırcık ise yukarıda belirttiğimiz fırça modeli çok daha iyi olacaktır.

Chicco Fırça ve Tarak Seti Mavi 0 M+  fırça ve tarak serisi, hem doğal kıllı fırça hem de bebeğin saçını nazikçe taramanıza izin veren yuvarlak uçlu tarak içerir. Kolay ve güvenli kavrayış sağlayan kaymaz, büyük sapları vardır.

Bebek saç fırçası sayesinde bebeklerin saçları kolayca taranabileceği gibi bebeğin saç diplerine yapılan masaj sayesinde kendilerini daha rahat hissetmeleri sağlanacaktır.

Bebek ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: bebek saç fırçası, chicco bebek saç fırçası, chicco fırça ve tarak seti, chicco tarak, yenidoğan bebe fırça seti
Haziran 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR