Yeni Başlayanlar İçin Yaşlanma Karşıtı Bakım Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin Yaşlanma Karşıtı Bakım Rehberi

Her geçen sene ile cildimizde değişiklikler yaşanması kadar doğal bir durum yoktur. Bu değişiklikler içerisinde belki de canımızı en sıkanı ise kırışıklık gibi yaş aldığımızı açığa çıkaran değişimlerdir. Bu noktada, cilt sağlığı ve cilt bakımı dendiğinde aklımıza en çok gelen kavramlardan biri ise yaşlanma karşıtı bakım ya da anti-aging olmaktadır.

Cildimizin kırışması, olası lekelerin ve ton farklılıklarının oluşmasının sebebi yaş aldıkça cildimizin kendini yenileme hızının eskisine göre azalmaya başlamasıdır. Cildimizin yenilenme hızı yaralar ve kırışıklıklar dışında her türlü minik hasarda bile cildin kendi pürüzsüz dokusuna dönme süresini belirler.

Cildimizin yenilenme hızının yavaşlaması ve temel yapı taşlarının vücudumuzdaki depolarının azalması ile gelen kırışıklık ve lekelenmelerin yanında hassasiyet de bir problem olmaktadır. Tüm bu problemlerin çözümüne ulaşabilmek için güneş koruyucular ve sıradan bakım ürünlerinden daha etkili anti-aging ürünlerine ihtiyaç duyarız. Değişik problemlere uygun olarak geliştirilmiş formülleriyle değişik anti-aging ve cilt bakımı ürünleri günün değişik saatlerinde yardımımıza koşmaktadır.

Yaşlanma Karşıtı Bakımda Nelere Dikkat Edilmelidir?

Her şeyden önce cildimizi arındırıyor olmamız çok önemlidir. Cildimizin nem dengesini koruyarak günün telaşesinde kirlenen cildimizi güzel bir şekilde arındırıp temiz tutmamız gerekmektedir. Cildimizin doğal yağını koruyan ancak derinlemesine arınma sağlayan temizleyicileri tercih etmeliyiz.

Cildimizi günlük hayatın etkilerinden korumak da anti-aging ürünlere başlamadan önce dikkat edilmesi gereken önemli bir adımdır. Güneş koruyucu kullanmayı yaz kış demeksizin ihmal etmemeniz oldukça önemlidir.

Cildimizin arınmasını doğal içerikli ve cildimizin yağ ve nem dengesini koruyan temizleyici jellerle yapıp gereken güneş korumasını sağlamayı bir alışkanlık haline getirdikten sonra geriye cildimizin yaşlanmasını yavaşlatacak ve sağlıklı bir görünüm kazandıracak kremler kullanmak kalmaktadır. Vichy Liftactiv Derm Source Teknolojisi Gece – Anti-Age Gece Bakım Kremi ve La Roche Posay Redermic [R] Yeux 15 ml – Retinol İçerikli Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi ile gündüz ve gece ayrı olacak şekilde cildinizin yapısını korumak ve yenilenme hızını güçlendirmek elinizde.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: anti-aging, yaşlanma karşıtı bakım, yaşlanma karşıtı krem, gece bakım kremi, yaşlanma karşıtı bakım kremi
Eylül 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR