Yeni Başlayanlar İçin Cilt Bakımı Rehberi

Yeni Başlayanlar İçin Cilt Bakımı Rehberi

Ciddinize yaptığınız her bir uygulama uzun ve kısa vadede sonuç almanız için gerçekleştirilir. Her cilt tipi farklı olduğu için kişiye özel bakım ve uygulamalar daima ön plana çıkar. Özellikle cilt bakımına yeni başlayanlar için etkin bir rehber doğru adımların atılmasını sağlar.

Kişi herhangi bir işlem yapmadan önce cilt tipi, analizi ve diğer detayları inceleyerek hareket geçmelidir. Cilt tipi ve hassasiyeti hesaba katılmadan yapılan bazı işlemler cildinizin olumsuz reaksiyonlarla karşılaşmasına neden olabilir. Cilt bakımına yeni başlıyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı önemli adımlar vardır. Cildinize uygun bir nemlendirme ve temizleme desteği sunmak bu bakımların başında gelir.

Garnier Botanik Ferahlatıcı Nemlendirici Krem

Doğal bir kaynağa sahip olan Garnier Botanik Ferahlatıcı Nemlendirici Krem sayesinde herkes cilt tipine uyum sağlayan bir ürünle tanışabilir. Hızlı bir şekilde emilen ve kısa sürede etkisini hissettiren Garnier nemlendirici çeşidi ile gün boyu devam eden bir nemlendirmeye sahip olabilirsiniz.

Normal ve kuru ciltlerin ihtiyaç duyduğu nemlendirme içeriği Garnier Botanik Ferahlatıcı Nemlendirici Krem ürününde standart olarak yer alır.

Her insan cildinin esnek ve göz alıcı bir parlaklığa ulaşmasını ister. Garnier Botanik Ferahlatıcı Nemlendirici Krem 50 ml özel içeriği sayesinde cildinizin ihtiyaç duyduğu esnekliğe kısa sürede ulaşması sağlar.

La Roche-Posay / La Roche-Posay Lipikar Serisi

Cildi anında yatıştıran ve kaşınma hissini azaltan La Roche-Posay / La Roche-Posay Lipikar Serisi  ile etkin bir bakıma ulaşabilirsiniz.

Cilt bariyerini güçlendirici etkiye sahip olan bu ürün sayesinde kısa sürede cildinize rahatlamaya ulaşır. Her cilt tipine uyum sağlayan La Roche-Posay / La Roche-Posay Lipikar Serisi ile çeşitli yaş gruplarında aynı etkiye ulaşmak mümkündür.

La Roche Posay Effaclar Mikro Peeling Jel Yüz ve Vücut

Mikro peeling jel sayesinde cildi kirden arındırabilir ve aynı zamanda sebum miktarının düzenlenmesini sağlayabilir. La Roche Posay Effaclar Mikro Peeling Jel Yüz ve Vücut tıkanmış gözenekleri temizleyerek cildinizin pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlar.

Salisilik asit ve LHA içeren bir formüle sahip olan La Roche Posay Effaclar Mikro Peeling Jel Yüz ve Vücut, cildin soyulmasına yardımcı olarak yenilenmeye katkıda bulunur.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: cilt bakımı, nemlendirici krem, yüz temizleme jeli, peeling
Mart 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR