Yaza Hazırlık: Cildiniz İçin En Uygun Güneş Kremi Rehberi

Yaza Hazırlık: Cildiniz İçin En Uygun Güneş Kremi Rehberi

Yaz ayları yaklaştıkça tatil heyecanı insanı sarar. Denizde güneşin tadını çıkarmak ve kış aylarının yorgunluğunu atmak herkesin hayalidir. Güneşlenmek ve bronz bir cilde sahip olmak da kimilerinin yaz aylarında vazgeçilmezleri arasında yer alır. Güneşlenme sırasında cildimizin hasar görmemesi için bazı önlemler almak gerekir.

Güneş ışınlarına uzun süre maruz kalmak veya güneş koruyucu kullanmadan güneşe çıkmak cildimizde hasar ve lekelere neden olabilir. Yaza hazırlanırken cildimiz için en uygun güneş kremini seçmek keyifli bir tatil için oldukça önemlidir. Aksi takdirde cildimiz güneşin zararlı etkilerine maruz kalabilir.

Her insanın cilt tipi birbirinden farklılık gösterir. Bu nedenle cildinizi tanımalı ve cildiniz için uygun güneş ürünleri seçmelisiniz. Bu sayede cildinizi hem güneşten korumuş hem de bronz bir tene sahip olursunuz. Cildinizin gereksinimine göre güneş ürünleri tercih ederek cildinizin sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Yağlı, akne eğilimli, kuru veya aşırı hassas ciltler için farklı güneş kremleri kullanmak gerekir. Cildin ihtiyacına göre hazırlanmış güneş kremlerini kullanmaya özen göstermelisiniz. Yaz aylarına yaklaştığımız günlerde cildinize en uygun güneş kremini seçebilmeniz için bazı püf noktaları sizler için derledik.

Güneşe Toleranssız Ciltler İçin La Roche Posay Anthelios

Cildiniz güneşe karşı hassas ve toleranssız ise bu hassasiyete uygun güneş kremi kullanmalısınız. Cildiniz güneşe karşı hassassa diğer cilt tiplerine kıyasla güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı daha açık demektir. Bu nedenle yüksek güneş koruma faktörlü güneş kremi kullanmak cildinize iyi gelecektir.

La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ ml Güneşe Toleranssız Ciltler İçin Güneş Koruma Kremi yoğun güneş ışınlarına maruz kalan, hassas ya da güneşe karşı toleranssız normal ve yağlı ciltler için oldukça ideal bir güneş ürünüdür. Çok yüksek UVA/UVB koruması içeren güneş kremi suya dayanıklıdır. Beyaz leke bırakmayan ve çabuk emilen bu ürün parlamaya sebep olmaz. Karma ve yağlı ciltler için uygun bir üründür.

Kırışıklık Karşıtı Güneş Bakımı İçin Bioderma

Bioderma Photoderm Max Aquafluid Spf 50+ Light Açık Renk Güneş Koruma Kremi güneş kaynaklı erken cilt yaşlanmasının önlenmesinde etkilidir. Parlamayı en az seviyeye indiren akışkan dokuya sahip güneş koruyucu ultra hafif, su bazlıdır. Ciltte beyaz izler ve yağlı bir tabaka bırakmaz. Çok yoğun güneş ışınlarına maruz kalan ciltler için uygundur.

Lekeli Ciltler İçin Dermoskin Pigmentyl Sun Protection

Dermoskin Pigmentyl Sun Protection Spf 50+ Cream lekeli veya lekeye yatkın ciltler için özel olarak formüle edilmiştir. Yüksek UVA/UVB korumalı güneş kremidir. Ürünün içeriğinde UVA/UVB’ye karşı yüksek güneş koruma etkisi sağlar. Cildi nemlendirmeye, yatıştırmaya ve beslemeye yardımcı olur.
Etiketler: güneş kremi, cilt tipine uygun güneş kremi, bioderma güneş kremi, la roche posay güneş kremi
Mayıs 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR