Yaz İçin Renkli Güneş Kremi Önerileri

Yaz İçin Renkli Güneş Kremi Önerileri

Yaz ayları yaklaştığında güneşin etkilerine daha fazla maruz kalırız. Dışarı çıktığımız veya güneşlendiğimiz zamanlarda güneş ışınları doğrudan cildimize zarar verebilir. Bu nedenle cildimizi güneş ışınlarına karşı korumak ve ciltte oluşabilecek deformasyonlara karşı önlem almak oldukça önemlidir.

Yaz ayları geldiğinde dikkat etmemiz gereken konulardan biri de cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaktır. Uzmanlar dışarıda 20 dakikadan fazla kalınması durumunda güneş ürünleri kullanılması gerektiğini belirtir. Cilt yapısına, güneş koruma faktörü ve cilt tipine göre en uygun güneş kremi seçerek cildinizi güneşten koruyabilirsiniz.

Güneş ışınlarının cildimize doğrudan etki etmesi pek çok problemi beraberinde getirir. UVA/UVB ışınları güneş lekeleri, cilt kuruluğu ve erken yaşlanma gibi pek çok cilt problemine yol açar. Güneş ışınlarına aşırı derecede maruz kalmak ise cilt yanıklarına sebep olur. Bu nedenle özellikle yaz aylarında aksatmadan güneş ürünleri kullanmak oldukça önemlidir.

Renkli Güneş Kremi Nedir?

Cildi güneşten korurken aynı zamanda kusursuz bir görünüm elde etmek istiyorsanız renkli güneş kremleri tercih edebilirsiniz. Yüksek SPF içeriğine sahip renkli güneş kremleri cildi güneşten koruyan aynı zamanda renkli yapısıyla ciltteki kusurları kapatan yapısıyla yaz aylarında sizi kurtaracak ürünler arasında yer alır.

Renkli güneş kremleri, güneş koruyucu krem ve BB/CC kremin birleşiminden oluşan bir üründür. Renkli güneş kremleri ile hem güneş kremi hem de kapatıcı etkisi yakalayabilirsiniz. BB krem etkisi yaratan bu güneş koruyucuları yazın makyaj yapmak istemeyen ancak kusurlarını gizlemek isteyenler için ideal bir üründür. Renkli güneş kremlerini sünger ya da fırça yardımıyla rahatlıkla uygulamanız mümkündür.

Bioderma Photoderm Nude Touch Light Spf 50

Hafif yapısıyla dikkat çeken Bioderma Photoderm Nude Touch Natural Spf 50+ yüksek faktör güneş koruyucudur. Karma ve yağlı ciltlerde yağ dengesini kontrol etmeye yardımcı olur. Cilt yüzeyindeki rengi eşitleyerek doğal bir görünüm elde etmede etkilidir. Ciltteki kusurların görünümünün azaltılmasına katkı sağlar. Hafif yapısı sayesinde ciltte yumuşak ve kadifemsi bir görünüş elde edilmesini sağlar.

Avene Solaire Anti-Age SPF 50+ Renkli Güneş Koruyucu

Avene Solaire Anti-age SPF 50+ Yaşlanma Karşıtı Renkli Güneş Koruyucu güneşin zararlı etkilerine karşı korur. Cilt tonunun eşitlenmesine ve yaşlanma belirtilerinin azaltılmasına yardımcı olur. Uygulaması oldukça kolay olan bu ürün içeriğinde yer alan C vitamini ve yansıtıcı pigmentler ile cilde canlı bir görünüm kazandırır.
Etiketler: renkli güneş kremi, güneş kremi, bioderma güneş kremi, avene güneş kremi
Mayıs 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR