Yaz Aylarında Kalıcı Makyajın Sırları

Yaz Aylarında Kalıcı Makyajın Sırları

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte makyajın yüzümüzde kalması oldukça zordur. Sıcaklık ve ter nedeniyle pürüzsüz ten makyajı anında uçup gidebilir. Akan eyeliner, telefona bulaşan fondöten kadınların yaz aylarında kabusudur. Özellikle yaz aylarında makyaj rutininde değişikliğe giderek kalıcı bir makyaj elde edebilirsiniz.

Yaz aylarında makyaj yapmak ve kusursuz makyaj görünümünün sabit kalması oldukça zordur. Ter, güneş ve sıcak hava nedeniyle yapılan makyaj hemen akabilir ve kötü bir görüntü oluşabilir. Bu nedenle bakımsız bir görüntüyle karşılaşmamak için yaz aylarına uygun makyaj yapmak gerekir. Yaz aylarında daha kalıcı makyaj yapmak sanıldığı kadar zor değildir.

Güneş Kremi Kullanma

Yaz aylarında makyajı kontrol altında tutmak için cilde bakım yapmak ve makyaja hazır hale getirmek oldukça önemlidir. Makyaja başlamadan önce cilde iyi bir bakım yaparak makyajın daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra güneş kremi kullanarak da cildi dış faktörlere karşı koruyabilirsiniz. Bioderma Photoderm Nude Touch Spf + Renkli Güneş Koruyucu sıvı formdan pudraya dönüşür. Ürün cilde uygulandıktan sonra pudra olarak kalır. Renkli görüntüsü sayesinde doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Kalıcılık İçin Makyaj Bazı

Yaz aylarında sıcaklık, ter ve nem gibi faktörlerin etkisiyle gün içerisinde makyaj akabilmektedir. Bunu kontrol altına alabilmek için makyaj bazı kullanabilirsiniz. Makyaj bazı kalıcılığı artırarak cildin gün boyu nemli kalmasını sağlayacaktır.

Yaz Koşullarına Dayanıklı Fondöten

Yazın en önemli sorunlarından biri de terlemektir. Terlemeyle beraber fondöten yüzden akıp gider. Bu nedenle suya ve tere dayanıklı fondöten kullanarak kalıcı bir görüntü elde edebilirsiniz. IMPALA Fondöten – Foundation No:1 uzun süre kalıcı etkiye sahiptir. Ciltte eşit ve pürüzsüz bir görüntü yaratır. Suya ve tere dayanıklıdır. Yaz sıcağında makyajın akıp gitmesine engel olan bu ürün ayrıca kolajen, E vitamini ve UV filtreleri içermektedir.

Aydınlık Bir Görünüm İçin Likit Aydınlatıcı

Aydınlatıcı ile cilt makyajınızda doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Yaz aylarında makyajı kalıcı hale getirmek için likit aydınlatıcı kullanabilirsiniz. IMPALA Highlighter Stick No:01 kremsi yapısı sayesinde kolay bir şekilde sürülür. Yüzde uzun süre kalıcı olan Impala ürünleri ile kusursuz ve aydınlık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Makyaj Sabitleyici Kullanın

Yaz makyajını kalıcı hale getirmek için yapacağın son aşama ise makyaj sabitleme spreyi uygulamaktır. Böylelikle fondötenin gün boyu kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. New Well Derma Make Up Fixator Makyaj Sabitleyici uzun süre makyaj kalıcılığı sağlar.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: kalıcı makyaj, yaz aylarında kalıcı makyajın sırları, kalıcı makyaj bazı, güneş kremi, güneş koruyucu ürünleri, makyaj önerileri, güzellik sırları
Haziran 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR