Yaşlanma Karşıtı Gece ve Gündüz Bakımı Nasıl Olmalı?

Yaşlanma Karşıtı Gece ve Gündüz Bakımı Nasıl Olmalı

Yaş ilerledikçe cildimizde kırışıklıklar, ince çizgiler, ciltte kuruluk meydana gelmeye başlar. Cildimizin artık yavaş yavaş yaşlanmaya başladığını fark ederiz. Yaşlanma sürecini yavaşlatmanın ve ciltteki kırışıkları azaltmanın yolu düzenli bakım rutini oluşturmaktan geçer.

Cildimizin sağlıklı ve pürüzsüz görünmesi için cildimizin gereksinimlerine uygun cilt bakım rutini oluşturulmalıdır. Yaşlılık karşıtı yani anti-age ürünleri ile cilde hem gece hem de gündüz cilt bakımı yapılması oldukça önemlidir. Gece bakımı çoğu zaman aksatılsa da cildimiz geceleri hücre yeniler. Bu nedenle gece bakımı oldukça önemlidir. Gece ve gündüz bakımlarını aksatmadan sağlıklı pürüzsüz görünüm elde etmesini sağlayabilirsiniz.

Cilt Temizliği

Cilt bakım rutininin ilk adımı cilt temizliğidir. Gün boyu kire, makyaja ve çevresel faktörlere maruz kalan cildin nefes alması gerekir. Cildin nefes alabilmesi, kir ve makyajdan arınması için cilt temizliği yapmak gerekir. Cilt temizliği hem gündüz hem de gece bakımında yapılmalıdır.

Yaşlanma Karşıtı Serumu

Yaşlanma karşıtı rutinde cildin güzelce temizlenmesinin ardından cilt bakım serumu kullanılabilir. Cilt bakım serumları konsantre formülleri sayesinde cilde yoğun bakım yapar. Yaşlanma karşıtı bakımının en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan La Roche Posay Hyalu B5 Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum ile cildinize bakım yapabilirsiniz.

Çift molekülle hyaluronik asit ve vitamin B5 içeren bu serum kırışıklıklara karşı yoğun sıkılaştırıcı etkiye sahiptir. Yüksek moleküler hyaluronik asit ile nemlendirme ve dolgunlaştırmaya yardımcıdır. Bu serum yaşlılık etkilerini azaltarak canlı ve pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Nemlendirme

Cilt bakım rutininin olmazsa olmazlarından biri nemlendirmedir. Yaşlanma belirtilerinin görünümü azaltmak ve cilde ihtiyacı olan nemi kazandırmak için cildin düzenli nemlendirilmesi gerekir. Vichy Liftactiv Supreme yaşlanma belirtilerinin görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Rhamnose sayesinde yaşlanma belirtileri ile savaşır. Cildi pürüzsüzleştirerek daha genç ve canlı bir cilde kavuşmanızı sağlar. Normal ve karma ciltler için uygundur. 

Göz Çevresi Bakımı

Göz çevresi oldukça hassas bir yapıya sahiptir. Kaz ayağı kırışıkları gibi sorunların çözümü içen göz çevresi bakımına dikkat etmek gerekir. La Roche Posay Hyalu B5 Kırışıklık Karşıtı Aydınlatıcı Göz Kremi ile göz çevresindeki kırışıkların ve göz altı torbalarının görünümünü azaltabilirsiniz. Ayrıca, göz çevresine ihtiyacı olan nemi geri kazandırabilirsiniz.
Etiketler: anti-age ürünleri, yaşlanma karşıtı ürünleri, yaşlanma karşıtı krem
Nisan 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR