Yaşlanma Karşıtı ( Anti-Ageing ) Cilt Bakım Ürünleri

Yaşlanma Karşıtı ( Anti-Ageing ) Cilt Bakım Ürünleri

Yaşlandığınız sürece, cildinizde sizinle birlikte yaşlanır. Ciltler insanın yaşına göre değişiklik gösterse de hepsinin ortak olan ihtiyacı nemdir. Nem olmayan bir cilt esnek ve canlı görünmez. Cilt genetik faktörlerden ya da dış etkenlerden etkilenerek zamanla nem kaybeder. Bu nem cilde dışarıdan doğru bir şekilde kazandırıldığı zaman cilt duruluğunu kazanabilir. Cilt 25 yaşına kadar genç kalır ve bu yaştan sonra yenilenme durur. Bu dönemde yaşlanma sürecine giren cilde, doğru cilt bakım ürünleriyle bakım yapmak gerekir.

Yaşa Göre Cilt Bakım Ürünü Seçimi Nasıl Olmalıdır?

15 - 25'li yaşlar kozmetik ürünlerin kullanılması için uygun yaşlardır. Doğru kozmetik seçimleri cildin tazeliğini korumaya yardımcı olur. Cilt tipi ergenlik döneminde oluşur ve cildinizin nasıl bir tipte olacağı bu dönemde belli olur. Cildin yağ ve nem dengesi 20'li yaşlarda belli olur. Bu yaşlarda yanlış cilt bakım ürünleri kullanılmamaya dikkat edilmelidir. Çünkü yanlış bir seçim üst derinin kalınlaşmasına ya da sivilcelerin artmasına sebep olabilir. Bu yaşlarda tonik, losyon ya da güneş koruyucu kremlerle bakım yapmak yeterlidir.

Yetişkin Dönemde Yaşlanma Karşıtı Göz Altı Kremi Kullanımı

Küçük yaşlarda makyaj yapmak cildin erken yaşlarda bozulmasına sebep olabilir. Bu dönem ne kadar geç tutulursa o kadar iyidir. Cilt genç yaşlarında iken tonik ya da losyon gibi cilt bakım ürünleriyle yapılan bakım yeterli olurken 40llı yaşlarda bu bakım cilt için yeterli gelmez. Sebamed anti age- yaşlanma karşıtı gözaltı kremi tam da bu zamanlarda kullanmak için geliştirilmiş bir kremdir. Cildinizde göz çevresi en çok zarar gören yerlerdendir. Sebamed Q10 Lifting Eye Cream ürününü göz çevrenize uygulayarak bakım yapabilirsiniz.

Sebamed Yaşlanma Karşıtı ( Anti-Ageing ) Göz Altı Kremi Nasıl Kullanılır?

Göz çevreniz hassassa bu ürün tam da sizin kullanımınız için uygundur. Göz çevresindeki ince kırışıklıklarınızı gidermek ya da azaltmak için kullanabilirsiniz. Göz çevresine canlılık kazandıran bu ürünü, göz çevrenize parmak uçlarınızla uygulayabilirsiniz. Sabah ve akşam kullanabileceğiniz Sebamed anti-ageing yaşlanma karşıtı gözaltı kremiyle, siz de etkili bir bakım yapabilirsiniz. Pürüzsüz bir görünüm istiyorsanız siz de bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: cilt bakımı, yaşa göre cilt bakımı, cilt bakım önerileri, yaşa göre cilt bakım ürünü, anti-aging krem, yaşlanma karşıtı krem
Kasım 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR