Yağlı Ciltler İçin Fondöten Önerileri

Yağlı Ciltler İçin Fondöten Önerileri

Fondöten, kusursuz bir makyajın olmazsa olmazları arasında yer alır. Cilt makyajında kusursuz bir görünüm elde etmek için doğru fondöteni seçmek son derece önemlidir. Bu nedenle fondöten seçimi yaparken dikkatli hareket etmek ve cildin ihtiyacına göre seçim yapmak gerekir. Aksi durumda cildiniz fondöteni kusacaktır. Can sıkıcı durumlarla karşılaşmamak için yapılması gerekenleri sizler için derledik.

Fondöten seçimi basit bir işlemmiş gibi görünse de zordur. Her cilt tipinin ihtiyacı farklıdır. Bu nedenle cildinizi iyi tanımalı, fondöten seçerken kendi cilt yapınıza uygun fondötenleri denemelisiniz. İlk aşamada cilt tipinizi tespit etmelisiniz. Yağlı bir cilde sahipseniz kuru ciltler için uygun olan fondöten cildinizde istediğiniz etkiyi yaratmayacaktır.

Yağlı Ciltler İçin Fondöten Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yağlı ciltler için fondöten seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Yağlı ciltler için fondöten seçiminde su bazlı, pudralı ve mat özellikte olmasına dikkat edilmelidir. Su bazlı ve mat olmayan ürünler ciltte istenilen sonucu vermeyecektir. Bu nedenle yağlı ciltler için fondöten seçiminde bu özelliklere dikkat etmek son derece önemlidir.

Fondötenin ciltte daha kusursuz durması için makyaj bazı kullanabilirsiniz. Makyaj bazı ile makyajınızın daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayabilir, istediğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz. Ayrıca, bronzer kullanarak yüzünüzde daha etkili dokunuşlar elde edebilirsiniz. Böylelikle makyajınızı kusursuz hale getirebilirsiniz.

Yağlı ciltlerin en çok dikkat çeken noktası ise biriken sebum nedeniyle cildin parlamasıdır. Bu durum cildinizde hoş olmayan bir görüntüye sebep olabilir. Mat bitişli ve pudra bazlı ürünlerle parlak görüntünün önüne geçebilir ve doğal bir görüntü yakalayabilirsiniz. Bu şekilde ciltteki parlama problemi kontrol altına alınabilir. Bu nedenle fondöten seçiminizde mat bitişli ve parlak olmayan fondötenleri seçmelisiniz.

Yağlı cildinizin parlama problemini kontrol altına almak istiyorsanız BROOKLIN Fondöten tam size göre. Kusursuz kapatıcı etkisiyle dikkat çeken BROOKLIN Fondöten ile mükemmel bir cilde kavuşabilirsiniz. Günlük yaşamda ve özel günlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünün uzun süre kalıcı formülü ile gün boyuz taze bir makyaja sahip olabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: fondöten önerileri, yağlı ciltler için fondöten, cilt türüne göre fondöten önerileri, makyaj tavsiyeleri, cilt bakımı
Temmuz 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR