Vücut Geliştirmeye Yeni Başlayanlara Tavsiyeler

Vücut Geliştirmeye Yeni Başlayanlara Tavsiyeler

Kaslı ve iri bir vücuda sahip olmak isteyen erkeklerin dikkat etmesi gereken birtakım hareketler ve egzersiz programları vardır. Bu programların dışında hareket edildiğinde fit bir görüntü ortaya çıkmanın ötesinde kilolu bir duruş ortaya çıkacaktır.

Vücut geliştirme sporuna başlayan erkeklerin yaptığı hatalar, istenilen görüntünün elde edilmemesine neden olacağından dolayı bir süre sonra bu fikirden vazgeçilmesine neden olur. Vucut geliştirme sporuna yeni başlayan biriyseniz aşağıda vereceğimiz tavsiyelere uyduğunuzda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

İyi Bir Program Hazırlayın

Vucut geliştirmeye karar verdiğinizde işe başlamadan önce kendinize bir program hazırlayın ya da hazırlatın. Çünkü bu program sizin gün içerisindeki yapmanız gerekenleri planlayacaktır. 

Egzersiz Şarttır

Kaslı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız önce sabırlı olmalı ve yavaş yavaş egzersizlere başlamalısınız. Hızla girilen spor hareketleri sakatlanmaya kadar gidebileceğinden başlamadan önce yavaş egzersiz programlarıyla kaslarınızı tempoya hazırlamanız gerekir.

Sağlıklı Beslenin

Sağlıklı beslenme, ancak dengeli beslenme ile mümkün olan bir durumdur. Gün içerisinde yediğiniz besinlerin kalori ve protein değerleri sizin sağlıklı kilo almanızı sağlayacaktır. Dengesiz beslendiğinizde kas değil kilo alırsınız. Öğün sayılarınızı bir düzen içerisinde artırarak kaslarınızı güçlendirebilirsiniz. 

XLS Medical Yağ Tutucu yediklerinizden aldığınız yağları %28’e varan oranla azaltır. Sıradan diyetlere oranla 3 katına kadar kilo kaybı yaşanabildiği gözlemlenmiştir. İştahı azaltır, mide – bağırsak geçirgenliğini arttırır.

Bol Su Tüketin

Su önemli bir besin kaynağıdır. Sağlıklı bir insanın günlük içmesi gereken su miktarı 2–3 litre arasındadır. Siz vücut geliştirme sporuyla uğraştığınız için su kaybınız çok fazla olacaktır. Eksilen suyun takviyesi için mutlaka günde en az 3 litre su tüketmeniz gerekir. Bu sizi daha enerjik tutacaktır.

Dinlenin

Sporunuz ağır olduğu için spordan sonra mutlaka dinlenin. Dinlenmeden spor yapmaya çalışmak yorulmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Gün içerisinde kendinize dinlenme zamanları ayrın.

Teknikleri Keşfedin

Vücut geliştirme sıradan hareketlerle olmaz, vücudunuza uygun hareketleri keşfederek bu hareketleri düzenli olarak yapmaya çalışın. Doğru teknikleri uygulamadığınızda vücudunuzda istediğiniz şeklin oluşmasını sağlamazsınız.

Sağlıklı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız https://www.dermoailem.com/ sitemizden sporcu vitaminleri ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Etiketler: vücut geliştirme, vücut geliştirmek isteyenlere tavsiyeler, yağ tutucu, yağ tutucu kapsül, medikal yağ tutucu
Ağustos 10, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR