Vajinal Enfeksiyonlar (Vajinit) Neden Olur? Nasıl Geçer?

Vajinal Enfeksiyonlar (Vajinit) Neden Olur? Nasıl Geçer?

Vajinal enfeksiyonlar kadınların üçte birinin hayatlarının en az bir döneminde karşılaştığı problemlerden biridir. Vajina enfeksiyonu olarak tanımlanan vajinit kadınlarda görülmesinin yanı sıra aynı zamanda eşlerini de etkileyen bir durumdur. Doğru önlemlerle kadınlar vajiniti engelleyebilir ve kolayca tedavi edilebilir. Vajina enfeksiyonları genelde bakteri, parazit ve mantar enfeksiyonlarına bağlı olarak ortaya çıkabilir.

Genel olarak kadınların şikayetleri üzerine yapılan incelemeler sonucu gerekli tanı koyulabilir. Bazı durumlarda kesin teşhis için vajinal salgı örnekleri alınabilir ve mantarı görmek veya kültürde mantarı üretmek gibi adımlara ihtiyaç duyulabilir. Hiçbir şikâyeti olmayan bir kadında da rutin muayeneler sonucunda vajinal enfeksiyonların varlığına rastlanabilir.

Vajinal akıntı ve kötü koku ile kendini belli eden bu tür enfeksiyonların oluşumunda birçok faktör etkili olabilir. Belli tedavi yöntemlerini kullanarak vajinal enfeksiyonların tedavi edilmesi mümkündür. Bu noktada intim sağlık ürünleri sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir.

Genel bir ifade ile vajinal enfeksiyonların tedavisi vajinitin etkenine göre yapılmaktadır. Bu noktada enfeksiyonun türü ve kaynağı tedavi sürecini doğrudan etkiler. Vajinal enfeksiyon tedavilerinde ağızdan alınan haplar veya vajinaya uygulanan bir krem, tablet veya jel kullanılabilir. Burada hastanın durumuna bağlı olarak eşinin de tedavi olması gerekebilir.

Akıntı yoluyla kendini belli eden vajinal enfeksiyonların belirtileri ilaçları bitirmeden ortadan kalkabilir. Bu durumda vajinal enfeksiyon için kullandığınız ilaçları bırakmadan tedaviyi sonuca ulaştırmanız son derece önemlidir. Tedavi tamamlandıktan sonra tekrar doktora kontrolüne gitmeniz de fayda var.

Assos Vagi Flora Vajinal Flora İçin 14 Kapsül

Assos Vagi Flora Vajinal Flora İçin 14 Kapsül ile vajinal enfeksiyonlarda etkili çözüm yollarına ulaşabilirsiniz. Bu kapsülü kullanırken tedavi süresince ara sıra sızma gibi problemler görülebilir. Bu dönemlerde kadınlar günlük pedlerden yardım alarak sorunsuz bir şekilde günlük hayatına devam edebilir. Kullanımdan önce Assos Vagi Flora Vajinal Flora İçin 14 Kapsül ürünün doğru şekilde ıslatılması son derece önemlidir.  Assos Vagi Flora Vajina için kullandığınız kapsülü takip eden 8 saat süresince kondom veya lateks diyafram kullanımından kaçınmanız gerekir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: vajina enfeksiyonu neden olur, vajinit nedir, vajinal enfeksiyon nasıl geçer, cilt bakımı, intim sağlık ürünleri
Kasım 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR