Uzun Kirpikler İçin 5 Maskara Tüyosu

Uzun Kirpikler İçin 5 Maskara Tüyosu

Kadınlar makyaj yaparken önceliklerini uzun ve gür kirpik elde etmekten yana kullanır. Bunun için her kadının çantasında kirpiklerin uzun ve kalın gösterilmesine yardımcı olacak maskaralar vardır. Peki, kadınların asla atlamak istemediği maskara kullanmanın püf noktaları nelerdir? Gelin isterseniz aşağıda bunların neler olduğunu anlatalım.

Güzel Kirpikler İçin Maskara Tüyoları

Maskara sürmeden önce kirpiklerinizi kıvırın. Kirpik kıvırıcı aparatlar uzun göstermek ve kirpiklerin kıvrılmasını sağlamak için tasarlanmıştır.

Bazı kirpiklerin hacimleri düşüktür. Bu tip kirpiklere hacim kazandırılabilmesi için toz kullanılabilir. Maskaranızı sürmeden önce kirpiklerinize bebek pudrası sürmeli ve sonrasında maskaranızı uygulamalısınız. Bunun ardından göz farı fırçasıyla pudrayı kirpikleriniz ıslakken kullanın ve son katı bir kat daha maskara sürerek tamamlayın.

Kirpiklerinizin uzun süre boyunca kıvrık kalmasını istiyorsanız kıvırıcı aparatı ısıtmanız gerekir.  Bunu yapmak içinde aparatını birkaç saniye boyunca saç kurutma makinesine tutmak olmalıdır. Bu sayede aparata zarar vermeden ısınmasını sağlamış olursunuz.

Maskara uygularken ucunu kirpiklerin üzerinde aşağı yukarı hareket ettirmek yerine, maskarayı sabit tutun ve gözlerinizi kırpın. Bu maskaranın kirpiklerinize eşit bir şekilde dağılmasını sağlayacaktır.

Maskaranız kuruduysa veya yumuşamış ise bu durumda maskara tüpüne birkaç damla göz damlası damlatın ya da solüsyon ekleyin. Kuruluğun giderilmesi için maskara tüpünü sıcak suya daldırabilirsiniz.

Biz kadınlar için maskara kullanımı çok önemlidir ve makyajın olmazsa olmazları arasında yer alır.  İyi bir maskara tercihi yapmak istediğinizde IMPALA Maskara – Mascara LASH ABSOLUTE 8 ml önerilebilir. Ürün gözlerinizin daha güzel ve daha fazla öne çıkmasını sağlayacak bir etkiye sahiptir.

Girişte de bahsettiğimiz gibi dolgun kirpiklere sahip olmak çok önemlidir. Bazı kadınlar dolgun kirpikleri elde edebilmek için takma kirpikler kullanabiliyor, ancak bu kirpiklerin kullanımı her zaman doğru sonuç vermediği gibi yorucu da olabilir. Bunun yerine doğal olan kirpikleri tercih etmek ve bu kirpiklerin gürleşmesini sağlamak çok önemlidir. Yukarıda bahsettiğimiz tüyolar istediğiniz kirpiklere ulaşabilmeniz için tercih edilebilir.

Makyaj bakım ürün çeşitleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: maskara, rimel, maskara markaları, impala maskara, en iyi maskara
Şubat 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR