Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için pek çok yöntem vardır ve bunlardan birisi de tüy dökücü kremlerdir. Tüyler ilk çıktığında bu kremlerin kullanılması pek tercih edilmez, çünkü tüyleri daha çok sertleştirdiği söylenir. Bunun için tüy dökücü krem kullanılacaksa dikkatli hareket etmek gerekir.

Tüy dökücü kremlerin en önemli özelliği acısız olmasıdır. İçerisinde kimyasal pek çok maddenin bulunuyor olması sayesinde tüyler koparak düşer. Bu işlem bir anlamda depilasyon olarak değerlendirilir. Kremler kılın protein yapısının bozulmasını sağlar ve bu sayede dökülme meydana gelir.

Tüy dökücü krem kullanılırken uygulama bölgesine sürülerek 5–10 dakika arasında beklenir ve sonra bir parça bezle temizlenerek dökülmüş olan tüylerin ciltten arındırılması sağlanır.

Tüy dökücü kremlerin kullanım alanları şöyledir:

  • Dudak üstü
  • Bikini bölgesi
  • Koltuk altı

Kısa sürede tüylerinizden kurtulmak için sitemiz üzerinden istediğiniz bir ürünü seçebilirsiniz. Örneğin; Bakımlı ve pürüzsüz bir ten için Lapiden Tüy Dökücü Krem tercih edebilirsiniz.

Tüy dökücü kremlerin insan sağlığına bilinen hiçbir zararı yoktur. Çok sık olmasa da alerjik bir cilde sahip olan kişilerde birtakım reaksiyon gösterebilir.

Genital bölgede kullanıldığında işlem sonrasında yanmaya neden olabilir. Bu durum olası ihtimaller dahilindedir ve geçici bir durumdur.

Tüy dökücü kremlerin uygulanmış olduğu bölgede yoğun kıllar mevcut ise bu durumda kızarıklık meydana gelebilir.

Tüy dökücü kremlere karşı cildinizin hassas olduğunu anlayabilmek için uygulama öncesinde ciltte küçük bir bölgede kullanılarak test edilebilir.

Tüy dökücü krem kullandıktan sonra istediğiniz şekilde temizliğin olmadığını düşündüğünüzde birkaç gün bekleyerek yeniden uygulayın. Dökülmeyen bu tüylerin nedeni boylarının kısa olmasından olabilir. Bir iki günlük süre içerisinde bu tüyler uzayacağından yeniden uygulama yapılarak tüylerden kurtulmak mümkün olacaktır. Aynı zaman içerisinde birden fazla kez uygulamak ciltte tahrişlere neden olabilir.

Tüy dökücü kremleri kullandıktan sonra bölgenin soğuk suyla iyice yıkanması gerekir. Bu yanma hissinin geçmesine neden olabileceği gibi bölgenin de nemli olmasını sağlayacaktır.

Cildiniz için en hassas bakım ürünlerini  https://www.dermoailem.com/ adresimizden inceleyebilirsiniz.

Etiketler: tüy dökücü krem, tüy dökücü krem nasıl sürülür, tüy dökücü krem nasıl uygulanır, tüy dökücü krem kullanımı
Ağustos 17, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR