Termal Su Nedir? Termal Suyun Cilde Faydaları Nelerdir?

Termal Su Nedir? Termal Suyun Cilde Faydaları Nelerdir

Termal su, yüzde yüz doğal olan suya verilen isimdir. Termal su kimyasal hiçbir karışım içermemiş olduğundan dolayı cildin yumuşamasını ve temiz olmasını sağlar.  Doğadan çıkan en faydalı su kaynağı olarak bilinen bu suyun adı aslında halk arasında bilinen kaplıca suyudur.

Termal suyun doğal içme suyundan farkı ısıdır. Çünkü sıcak su kaynağından çıkar ve yoğun mineral içerir. Termal suyun içerisindeki mineraller yüzlerce yıllık olabilir. Yüzeye çıkmadan önce çok uzun bir yolculuk yapan bu suyun kalitesi de etkilenir.

Termal Su Nasıl Kullanılır?

Termal suyun kullanılması için hava almadan şişelenmesi gerekir. Yer altından çıkmadan hava ile teması kesilip kalite kontrolden geçer. İhtiyaç halinde filtrelenerek içeriğindeki iri taneler alınır ve sonrasında spreylenerek satışa sunulur.

Termal Suyun Cilde Faydaları Nedir?

Termal suyun en önemli faydası cildin ihtiyacı olan nemi sağlamasıdır. İçeriğinde bulunan mineraller cildin nemlenmesini sağlayarak daha sıkı hale gelmesini ve tazelenmesini sağlar.

La Roche Posay Termal Su 150 ml cildin yatıştırılmasını ve nemlendirilmesini sağlar. İçeriğinde bulunan zengin mineraller ve antioksidan özelliği cildin korunmasına yardımcı olur. Hassas ciltlerin kullanması için uygun olan ürün yaşlanma karşıtı bakım sağlar. La Roche Posay Termal Su 150 ml kullanırken ihtiyaç duyduğunuz anlarda spreyi sıkın ve etki göstermesi için 2–3 dakika bekleyin. Ürünü düzenli kullanmak son derece önemlidir. Düzenli kullanılması halinde ürünün etkisini en kısa sürede göreceksiniz.

Cilt Bakımı yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus cildin nem dengesinin korunmasını sağlamaktır. Termal su cilt bakımından hemen sonra kullanılması gerekir, çünkü peeling ve cilt maskesi gibi uygulamalar cildin hassaslaşmasına neden olur. Cildin bariyerinin güçlendirilmesi ve daha sağlıklı olması için termal suyu bakım sonrasında birkaç fıs uygulamak doğru olacaktır.

Termal suyun kullanım sonrasındaki en önemli faydası cildin makyaj için daha uygun hale getirilmesini sağlamasıdır. Eğer makyaj sonrası cildinizin parlak ve sağlıklı görünmesini istiyorsanız termal su bu parlaklığı sağlayacaktır.

Cilt bakım ürünlerini https://www.dermoailem.com/ adresimizden inceleyebilirsiniz.
Etiketler: termal su, termal su nedir, termal suyun faydaları, termal su nasıl kullanılır
Ocak 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR