Ten Rengine Göre Oje Seçimi

Ten Rengine Göre Oje Seçimi

Bazı makyaj ürünleri var ki sıradan görünüyor olsa da aslında basit bir kozmetik ürününden çok daha fazlasıdır. Örneğin oje cildin aksesuarıdır. Değişen moda şartları çerçevesinde teknolojinin de etkisiyle binlerce farklı renkte ve tonda oje üretilmiştir.

Bu zamana kadar çok kez kendi zevkinize ve modaya uygun ojeler seçmiş olabilirsiniz, ancak önemli olan şeyi unuttuğunuzu biliyor musunuz? Önemli olan nedir? Dediğinizi duyar gibiyiz hemen belirtelim kullandığınız oje renginin teninizle ve tırnaklarınızla uyum içerisinde olması. Çünkü yanlış bir oje seçtiğinizde tırnaklarınız ve elleriniz olduğundan daha büyük, koyu, soluk ve bakımsız görülebilir. Bunun için oje seçimini basit olarak değerlendirmemeli ve profesyonelce davranmalı. Aşağıda bahsedeceğimiz oje renkleri ten rengine göre nasıl seçilmesi gerektiğini belirtmiştir.

Ten Rengine Göre Oje Seçmenin Önemi

Ojenizin rengi mutlaka ellerinizin görünümünü tamamlamalıdır. Bazı renkler buğday tende çarpıcı görünürken bazıları ten rengi açık ve esmer olanlar için iyi sonuç alınmasını sağlar.

Beyaz Tenliler İçin Oje Önerileri

Beyaz en açık ten rengidir. Bunun için sizi daha soluk ve sağlıksız gösterecek olan renklerden kaçınmanız gerekir. Nude ve nötr tonlar bakımlı ve zarif görünmenizi sağlayacaktır. Nude oje tonların zengin seçeneklere sahiptir, bunun içinde için de pembelik, şeftali ve alt tonları ideal seçimdir.

Orta ve Buğday Tenliler İçin Oje Önerileri

Buğday tenlilerin seçebilecekleri onlarda renk seçeneği vardır. Açık bej renkte olan ojeler buğday tenliler için ideal bir seçimdir. Kalyon oje markasının seçebileceğiniz birçok rengi vardır. Bu renklerden teninizle uyumlu olan birini seçebilir, ister günlük isterseniz özel günleriniz için kullanabilirsiniz.

Orta ve buğday tenli olanlar için kırmızı, portakal, lia ve açık mor tonları ellerin zayıf görünmesini sağlayacaktır. 

Bronz ve Esmer Tenliler İçin Oje Önerileri

Esmer cilt tonuna sahip olanlar için renk seçeneği fazladır. Esmer tende her renk güzel duracaktır, ancak çarpıcı ve iddialı görünmek istiyorsanız o zaman moka, bordo, koyu kırmızı ve zümrüt gibi derin tonları tercih edebilirsiniz.

Makyaj ürünlerimizi incelemek için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: ten rengine oje seçimi, beyaz tenliler için oje önerileri, kırmızı oje tonları, nude oje, mat oje
Aralık 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR