Süt Saklama Poşeti Nasıl Olmalı?

Süt Saklama Poşeti Nasıl Olmalı?

Süt saklama poşeti annenin özellikle bebeğinden ayrı kaldığı anlarda anne sütünden mahrum kalmaması için geliştirilmiş ürünlerdir. Yeni annelerin özellikle en çok sorduğu sorulardan biri de anne sütü nasıl saklanır? sorusudur. Anne süt saklama poşetleri, anne sütünün korunması ve saklanması için annelerin sıklıkla kullandığı ürünler arasında yer alır.

Anne sütü bebeklerin sağlıklı gelişebilmesi için oldukça önemlidir. Anne sütünün saymakla bitmeyen faydaları söz konusudur. Bu nedenle özellikle ilk 6 ay bebeğin sadece anne sütüyle beslenmesi tavsiye edilir. Bu sayede mucizevi anne sütüyle bebekler sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamlayabilmektedir.

Süt Saklama Poşeti Ne İşe Yarar?

Anne sütünün bebekler için bu kadar önemli olması nedeniyle anneler bebeklerinin yanında bulunmadıkları anlarda anne sütünden mahrum kalmaması için sütü sağarak saklar. Bu durumda süt saklama poşetleri devreye girmektedir. Süt saklama poşetleri anne sütünün doğru bir şekilde saklanması ve korunmasını sağlamaktadır.

Anne sütünü saklamak için ilk aşamada sağılması gerekir. Anne sütü, ilk aşamada bir süt sağma makinesi ile sağılır. Bu işlemin ardından anne sütünün saklanması gerekir. Anne sütü çabuk bozulacağından sağım yapıldıktan sonra saat ve tarih bilgisi eklemek gerekir. Böylelikle ilk olarak sağılan sütün kullanılması oldukça önemlidir.

Süt Saklama Poşetleri Nasıl Kullanılır?

Satılan sütün korunması ve saklanması için süt saklama poşetleri kullanılmaktadır. Süt saklama poşetleri BPA ve BPS içermeyen, özellikle anne sütü saklamak için tasarlanmış malzemelerdir. Süt saklama poşetlerinde anne sütünü güvenli ve sağlıklı bir şekilde saklamanız mümkündür. Sağılmış olan anne sütünü, süt saklama poşetleriyle buzdolabınızın soğutucu veya derin dondurucu bölümünde saklamanız mümkündür. Süt saklama poşetleri özellikle yaz aylarında dışarıya bırakılmamalıdır. Bu durum anne sütünün bozulmasına neden olacaktır.

Anne süt saklama poşetleri kullanılırken ürünün ağzına kadar doldurulmamasına dikkat etmek gerekir. Süt donunca genleşme söz konusu olacağı için boşluk bırakılması son derece önemlidir. Saklama poşetinin üzerine sütün sağılma tarihi ve saati yazılarak sütün kullanım süresini belirleyebilirsiniz. Bebeğinizi kreşe götürdüğünüz durumlarda ise süt saklama poşetinin üstüne bebeğinizin ismini yazmanız gerekmektedir.

Lansinoh Süt Saklama Poşeti anne sütünün uzun süre ve güvenle saklanması için geliştirilmiştir. Sütün içerisine hava girişi, sızıntı ve dökülmeyi önleyen Lansinoh Anne Sütü Saklama Poşetleri çift kilit sistemine sahiptir. Anne sütü saklamaya uygun olan bu ürün BPA ve BPS içermez. Üzerindeki etiket sayesinde sağım yapılan saat ve tarih kolay bir şekilde not edilebilmektedir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: süt saklama poşeti nedir, süt saklama poşeti nasıl olmalı, süt saklama poşeti ne işe yarar, süt saklama poşeti nasıl kullanılır, anne ve bebek
Ağustos 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR