Sonbaharda Güneş Kremi Kullanımı Nasıl Olmalı?

Sonbaharda Güneş Kremi Kullanımı Nasıl Olmalı?

Güneş ışınlarından gelen zararlı ışınlara karşı cildinizi savunmasız bıraktığınızda pek çok olumsuz etki ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle sıcaklığın yüksek olduğu zamanlarda cildinize güneş kremi sürmediğinizde savunmasız durumda kalabilirsiniz. Güneş kremi kullanımı çoğunlukla yaz aylarında yapılan bir uygulamadır. Ancak güneşten gelen zararlı ışınlar sonbahar ve kış döneminde de cildinize nüfuz etmeye devam eder. Bu nedenle sonbahar mevsiminde de dışarı çıkmadan önce düzenli olarak güneş kremi kullanmanız gerekir.

Sonbaharda güneş kremi kullanırken belli detaylara dikkat etmeniz gerekebilir. UV ışınlarını yok sayarak sonbaharda güneş kremi kullanmayı ihmal etmeniz çeşitli olumsuzluklara maruz kalmanıza neden olabilir. Cildinizin canlılığını korumak ve uzun süreli etkilerinden korunmak için bu mevsimde de güneş kremi kullanmanız daha doğru olacaktır. Sonbahar döneminde kullanacağınız güneş kreminin en az 30 spf olmasına özen göstermeniz de fayda var.

Kullandığınız güneş kreminin formu konusunda kararsız kalabilirsiniz. Yaz aylarından kullanmaya devam ettiğiniz sprey ya da kremsi güneş kremlerine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Sonbaharda güneş kremi kullanırken aynı zamanda hafif bir kapatıcılık etkisi arıyorsanız, bu dönemde renkli güneş kremlerini tercih edebilirsiniz. Güneş ürünleri genel olarak belli özellik ve farlılıklarla karşınıza çıkar. Bu noktada sonbaharda kullanacağınız güneş kreminin de belli bir faktör koruması, UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlamasına dikkat etmeniz gerekir.

BioNike Defence Sun Normal ve Kuru Hassas Ciltler İçin Güneş Koruyucu Spf 50+ 50 ml 2'li Set

Cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için BioNike Defence Sun Normal ve Kuru Hassas Ciltler İçin Güneş Koruyucu Spf 50+ 50 ml 2'li Set ile güne başlayabilirsiniz. BioNike Defence Sun güneş kremi cildinizi korurken aynı zamanda cilt tipinize de uyum sağlar. Normal ve kuru ciltlere özel formüle edilen BioNike Defence Sun güneş kremini güne başlamadan 15-20 dakika önce cildinize uygulayarak etkilerini deneyimleyebilirsiniz.

Gün içinde güneşin yoğun olduğu göz önüne alınarak 2 saatte bir BioNike Defence Sun güneş kremini tazeleyebilirsiniz. Cildinizle bütünleşen ve beyazlık etkisi bırakmayan BioNike Defence Sun güneş kremi ikili set halinde ve yüksek koruma faktörü ile karşınıza çıkar.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: güneş kremi, sonbaharda güneş kremi kullanımı, cilt bakımı, güneş koruyucu ürünleri
Ekim 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR