Siyah Noktalardan Nasıl Kurtulursunuz?

Siyah Noktalardan Nasıl Kurtulursunuz

Pürüzsüz bir tene sahip olmak güzeldir ve bunun için pek çok kişinin farklı uygulamalar yaparak daha temiz ve düzgün bir cilde sahip olmak istediğini biliyoruz. 

Cilt söz konusu olduğunda en ufak bir çizik bile rahatsızlık vericidir. Özellikle de ciltte oluşan siyah noktalar bu rahatsızlığı daha fazla artırır. Özellikle yağlı cildiniz varsa önlenmesi daha da zor olabilir. Profesyonel yüz bakımı birçoğumuz için hala söz konusu olmadığından, siyah noktaları evinizde doğru yöntemleri uygulayarak da yok edebilmeniz mümkün.

Cilt Temizleyicileri

Cilt temizleme ürünleri, ölü deri hücrelerini çözmek ve siyah noktaların temizlenmesine yardımcı olmak için kullanılabilir. Örneğin; Cosmed Ultrasense - Soothing Cleansing Foam 150 ml, cildinizi gün boyunca karşılaşabileceği çevresel sorunlara karşı temizler ve bu sayede cildinizin sakinleşmesine ve güçlenmesine yardımcı olur. Ürün cildinizde olan kızarıklıkları azaltarak tazelenme surecini de hızlandıracaktır. Test edilmiş ve onaylanmış olan ürün içeriğinde alkol bulundurmaz. Ürünü sitemizden satın aldıktan sonra yapmanız gereken az bir miktarı dire çizerek cildinize uygulamak ve sonrasında da bol su ile durulamak. Düzenli olarak kullanılmasını önereceğimiz ürünü günde iki kez sabah akşam olmak üzere uygulayabilirsiniz.

Sitemizden satın alabileceğiniz bir diğer üründe CeraVe Foaming Cleanser 473 ml normal ve yağlıya yakın olan ciltlerin temizlenmesinde etkili olan ürün jel kıvamındadır ve cildin ihtiyacı olan 3 temel seramid, Vitamin B3 ve hyaluronik asit içerir. Ürün cildin koruyucu olan bariyerine zarar vermez, cildin fazla olan yağlarından arınmasını sağlarken temizlik işlemini de gerçekleştirir.

Yüzünüz ve cildiniz için kullanıma uygun olan temizleyici ürün parfüm içermez. Ürünü ıslak olan cildinize masaj yaparak sürün ve daha sonra iyice durulayın. Cildin buharlaşmasını ve bu sayede gözeneklerin açılmasını sağlarken aynı zamanda derinlemesine temizlik işlemi gerçekleştirmiş olur. Cildinizdeki aknelerden kurtulabilmeniz için etkili olan ürün cilde kesinlikle zarar vermez. Cildinizi temizlerken muslin bezi veya bambu bezi kullanın. Bu gözeneklerinizdeki fazla kir veya yağı ve sinir bozucu siyah noktaların temizlenmesine yardımcı olacaktır.

Daha fazla cilt ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: siyah nokta temizleme, cilt temizleme, yüz yıkama jeli, köpük yüz temizleyici
Kasım 09, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR