Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli Önerileri

Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli Önerileri

Ergenlik dönemi ile birlikte cildimizde sivilce oluşumları, akne oluşumları meydana gelebilmektedir. Bu sivilce oluşumlarının birçok farklı sebebinin olduğunun ise altının çizilmesi gerekmektedir.

Genel kabul çerçevesinde ergenlik döneminde sivilce oluşumunun ana nedeni kişinin bünyesindeki hormonal değişimler olmaktadır. Bu değişimler bir düzene oturduğunda ve kişinin bünyesi bu değişimlere alıştığında ise geçmektedir. Ancak, ergenlik döneminin dışında çıkan sivilcelerin nedenleri çok daha farklı olabilmektedir. Bu nedenle de bu sivilcelerin önlenmesi için çeşitli önlemlerin alınması gerekmektedir.

Bu önlemler de kendi içerisinde çeşitlenmektedir. Örneğin, cildinizdeki sivilce oluşumlarının azalması için cilt temizleme ürünleri gibi ürünler kullanabilir ya da bu alanda uzman olan cildiye doktorlarına başvurulabilmektedir. Ancak bu yazımızda sizlere kendi imkanlarınız ile sivilce oluşumunu nasıl engelleyebileceğinizi derledik.

Ergenlik döneminde oluşan sivilcelerin neredeyse hepsinin ana sebebi hormonal değişiklikle olmaktadır. Ancak ilerleyen yaşlardaki sivilce oluşumlarında genellikle kişilerin ciltlerine yeterli önemi vermemesi vardır. Bu nedenle sizler için yüz temizleme jelleri ile sivilcelerden kurtulmanız için kullanmanız gereken ürünleri derledik.

Dermadolin Seranem Yüz Temizleme Köpüğü

Son dönemlerin en iyi ürünlerinden biri olan Dermadolin Seranem Yüz Temizleme Köpüğü sayesinde cildinizdeki sivilcelerin azalmasını sağlamanız mümkün olmaktadır. Çünkü, Dermadolin Seranem Yüz Temizleme Köpüğü formülü sayesinde cildinizin ferahlamasını ve gözeneklerinizin bakımının sağlanması için gerekli maddeleri içermektedir. Özellikle de yağlı ciltler için ideal ürünlerden biri olmaktadır.

CeraVe Foaming Cleanser

Dermatologlar ile iş birliği yapılarak geliştirilen CeraVe Foaming Cleanser köpüren jel kıvamındaki formülünün içerisinde bulunan ve cilt bakımı için gerekli olan üç ana maddeyi yani seramid, Vitamin B3 ve hyaluronik asitleri içermesi bakımından rakiplerinden ayrılan özel bir yapısı vardır.

Bunun yanı sıra cildin koruyucu bariyerine zarar vermeyen formülü, cildi fazla yağdan arındırmaya ve temizlemeye yardımcı olan dokusu sayesinde CeraVe Foaming Cleanser hem yüzünüzde hem de vücudunuzda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir ürün olmaktadır.

Islak ciltlere masaj yapılarak uygulanması ardından da durulanması önerilen böylelikle etkinliğinin daha yüksek olması sağlanan CeraVe Foaming Cleanser parfüm içermeyen yapısı, hipoalerjik formülü ile alanındaki en iyi ürünlerden biri olmaktadır.

https://www.dermoailem.com

Etiketler: sivilce karşıtı temizleme ürünleri, sivilce giderici ürünler, yüz temizleme jeli, yüz temizleme köpüğü, cilt temizliği, cilt bakımı, sivilce karşıtı yüz temizleme jeli
Eylül 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR