Sebamed: Cilt Ve Saç Bakımında Etkin Bir Marka

Sebamed: Cilt Ve Saç Bakımında Etkin Bir Marka

Sebamed tıbbi cilt bakımı konusunda dünyanın en büyük markalarından biridir. Markanın en önemli özelliği, ürünlerinin Ph 5.5 değerine sahip olması. Bu sayede markanın ürünleri, cildin Ph dengesini bozmadan etkin bir nemlendirme sağlıyorlar. Mikrobik bulaşma açısından güvenlikleri denetlenen ürünler, en düşük miktarda koruyucu kullanılarak hazırlanıyorlar. Bütün bunlar markanın araştırmaya verdiği önemle yakından bağlantılı.

Sebamed markasının, cilt ve saç bakımı ile ilgili pek çok ürünü mevcut.

Cilt Bakım Ürünleri

Cilt tiplerini, hassas, kuru, olgun, yağlı, karma ciltler ve çocuk ciltleri olarak ayrıştıran markada yüz temizleme ve nemlendirme ürünlerinin yanı sıra yaşlanma karşıtı bakım kremleri de revaçta.

Sebamed, erkekler, gençler ve bebeklerin cilt bakımını da ayrı birer kategori olarak ele alıyor. Ergenlik döneminde hormonal değişikliklerden dolayı akneye meyilli hale gelen ciltler için özel sabun, temizleme köpüğü, peeling gibi ürünleri olan marka, erkek bakımında da tıraş sonrası ürünlere eğiliyor.

Saç Bakım Ürünleri

Marka, saç ve saç derisi bakımında da iddialı. Kepeğe karşı etkili şampuanın yanında, oldukça ilgi gören her gün kullanım şampuanı, yıpranma karşıtı şampuan, saç dökülmesine karşı şampuan ve canlandırıcı şampuanları var. Bebekler için de son derece hassas şampuanları olan markanın ürünleri sabun ve alkali içermiyor. Bitki bazlı temizlik maddeleriyle hazırlanan şampuanlar saçların sağlıklı ve parlak olmasını sağlıyorlar.

Yaşlanma Karşıtı Ürünler

Sebamed PRO serisi; yaşlanma karşıtı koruma kremi, nem serumu, canlandırıcı serum, enerji kremi ve yenileyici kremlerden oluşuyor. Sebamed’in Q10 serisi de yaşlanma karşıtı krem, vücut losyonu ve göz çevresi kremi ürünleriyle ciltte yaşın neden olduğu olumsuz değişimleri gidermeye ve cildin zarar görmesini engellemeye yönelik. Bu serideki Koenzim Q10 maddesi hücresel düzeyde oksijen metabolizmasını etkinleştirirken, PRO serisi de içerdiği probiyotikle cilt elastikiyetini koruyup, cildin sıkı bir görünüme kavuşmasını sağlıyorlar.

Güneş Ürünleri

Sebamed, güneş koruma ürünleri bakımından da iddialı bir marka. Ürünleri yetişkinler ve bebekler için olmak üzere iki kategoride. Güvenli UVA/UVB koruması sağlayan krem ve losyonlar alkol içermiyorlar. Markanın her ürününde olduğu gibi Ph değerleri 5.5. Yağlı olmayan güneş kremleri suya da dayanıklı.

Bebek Bakım Ürünleri

Sebamed’in bebek bakım ürünleri bebeğinizin hassas cildine uyumlu bebek losyonu, bebek kremi, pişik önleyici krem, ıslak mendil ve yüz kremi ürünleridir. Ayrıca bebeklere uygun şampuan ve banyo köpüğü de sunan markanın ürünleri vücudun Ph dengesini koruyor.

Dermoailem’de Bulunan Bazı Sebamed Ürünleri

Sebamed Shampoo Hergün 400 ml

Sebamed Shampoo Hergün 400 ml

Kuru ve yıpranmış saçları her gün yıkamak cilt derisini daha da fazla kurutabilir. Oysa her gün yıkanmak çoğu kişi için bir ihtiyaçtır.  Sebamed günlük şampuan ile saçlarınız kuru ve yıpranmış dahi olsa her gün rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Şampuanın hassas formülü, saçları ve saç derisini nazik bir biçimde temizler; saçlara canlılık ve parlaklık kazandırır. Şekillendirici özelliği olduğu için ayrıca krem kullanımı da gerektirmez. Glukosid ile saçların kurumasını önler. Renklendirici içermez.

Sebamed Pro! Canlandırıcı Serum 30 ml

Sebamed Pro! Canlandırıcı Serum 30 ml

Sebamed Pro canlandırıcı Serum, içeriğindeki CellPulse NC04 kompleksi sayesinde cildi nemlendirir, yorgun görünümü azaltır, cildin dayanıklılığını korur. Probiyotik ile cilt yaşlanmalarına karşı savaşır. Markanın ürünlerinin en önemli ayırt edici özelliği olan Ph 5.5 sayesinde cildin nem dengesini koruyarak, ciltteki çizgilerin ve yaşlanma etkilerinin görünümünü azaltır ve daha genç bir görünüm sağlar.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: cilt bakımı, saç bakımı, cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, yaşlanma karşıtı ürünler
Aralık 27, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR