Sağlıklı Bronzlaşma İçin Öneriler

Sağlıklı Bronzlaşma İçin Öneriler

Bronzluk, bazılarımız için vazgeçilmez bir durumdur. Özellikle gelinler beyaz rengi taşıyacakları düğün günlerinde bronz ten ile kusursuz olmayı dileyebilir.

Ancak, sürekli bronzlaşmak için çaba göstermek yerine küçük noktalara dikkat ederek, daha uzun süre bronz kalmak mümkün olmaktadır. Cildinize yapacağınız düzenli ve doğru bakımla uzun süre bronzluk etkisini hissedebileceğiniz birçok yol bulunmaktadır. Kalıcı bronzluk sağlayacak, ten renginize canlı bir koyuluk getirecek, sağlıklı bronzlaşma tüyolarına değinmek gerekirse de kısaca şu şekilde sıralanabilmektedir.

Başucunuzdan Suyu Eksik Etmeyin, Bronz Teninizle Göz Kamaştırın!

Cildiniz kuru kaldığında soyulmalar ve tahriş edilmeler artabilmektedir. Bu nedenle de bronzlaşmadan önce ilk olarak cildinize neminizi hapsetmeniz gerekmektedir. Bunun için birçok yol bulunmaktadır. Bu yollardan ilki ve en doğal olanı ise su tüketimini arttırmanız olacaktır. Çünkü, su cildimizdeki en temel nem kaynağı olmaktadır ve su tüketimimizi yükseltebilirsek cilt nemimizi koruyabilir ve daha sağlıklı bir bronzlaşma süreci yaşayabiliriz.

Bronzlaşma Güneşlenme ile Başlamaz, Cildinizi Güneşe Hazırlamalısınız

Bronzlaşmak istediğinizde ilk yapmanız gereken şey, vücudunuzu güneşe hazırlamak ve vücudunuzu güneşe karşı korumanızdır. Bunun için ilk olarak yapılması gereken şey güneşlenmeden birkaç gün önce cildinizi güzelce keselemek ya da keseletmek olacaktır. Bu sayede, cildinizdeki ölü derilerden kurtulmuş olacaksınız.

Ancak, keseleme esnasın da çok baskı uygulamamalısınız. Çünkü, eğer cildinize fazla baskı uygularsanız bu cildinizin tahriş olmasına neden olabilir ve nem oranı bozulan, tahriş olmuş bir vücut ile güneşlenmek zararlı olabilmektedir.

Bunun yanı sıra, güneşe doğrudan maruz kalmak doğru bir hareket değildir. Güneşlenmeden önce Cosmed Sun Essential Spf 50 Bronzing Tanning Oil gibi güneşin olumsuz etkileri absorbe edici, cildin koruyuculuğunu yükseltici, bronzlaşmayı hızlandırıcı ve daha uzun süreli bronzluk sağlayıcı ürünlerin kullanılması verimlilik açısından çok daha etkili olmaktadır.

Kalıcı Bronzluğun Temeli Sağlıktır

Aslında temel olarak her şeyin başı sağlık olduğu gibi kalıcı bronzluğun, sağlıklı bronzlaşmanın da temeli sağlık olmaktadır. Çünkü, sağlıklı olmayan bir vücut, neme, besine doymamış bir vücut savunmasız bir vücut olmaktadır ve kuru cildiniz ile ya da besine doymamış cildinizle güneşlenmek, bronzlaşmak isterseniz olumsuz etkilere neden olabilirsiniz. Örneğin, aç kalmış bir vücut güneşin altında bulantıya veya baş ağrısına neden olabilir ve bu da bronzlaşmanızı sağlamaktan çok hastalanmanıza neden olabilir.

Özetle cildinizin sağlıklı bir bronzlaşma yaşamasını istiyorsanız Cosmed Sun Essential Spf 50 Bronzing Tanning Oil gibi bronzlaştırıcılar kullanabilir, sağlığınıza dikkat ederek bronzluğunuzu koruyabilirsiniz. Bu ve bunun gibi bronzlaştırıcılar, ek takviyeler gibi ihtiyaçlarınız için https://www.dermoailem.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: bronzlaştırıcı krem, bronzlaştırıcı güneş kremi, bronzlaştırıcı yağ, bronzlaştırıcı
Şubat 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR