Saçlardaki Kepeklerden Kurtulmanın En Etkili Yöntemi

Saçlardaki Kepeklerden Kurtulmanın En Etkili Yöntemi

Saç kepeği, birçok insanın problemidir. Bu sorun, özellikle mevsim geçişlerinde daha çok yaşanır. Kepek sorunundan kurtulmak için birçok yöntemi denemiş ve üstesinden gelememiş kişiler, genellikle saç tipine uygun ürün kullanmadıkları için sorunu çözemezler. Bu yüzden bilinçsizce kullanılan ürünler saç derisine de zarar vermektedir. Saç kepeklerinden kalıcı olarak kurtulmak için etkili ve cilde zarar vermeyen kepeğe karşı etkili şampuanlardan faydalanabilirsiniz.

Sebamed Kepek Önleyici Şampuan

Sebamed kepek önleyici şampuan, düzenli kullanımı ile birlikte kepeği azaltarak yok eder. Tüm saç tipleri için kullanıma uygundur. İçeriğindeki piroctone olamine kepeğe karşı etkin maddedir. Bu madde, kepeğe sebep olan mikroorganizma ve zararlıları yok eder. Tekrar üremelerini engeller. Böylece hem saçın yapısı korunmuş olur hem de saç derisi yıpranmaz. Ayrıca sebamed kepek önleyici şampuan, saç derisini de enfeksiyonlara ve çevrenin zararlı etkilerine karşı korur. İçeriğinde yer alan nem tutucu maddeler saça yumuşaklık kazandırarak kolayca taranmasını sağlar.

Vichy Kepeğe Karşı Etkili Şampuan

Vichy, kepeğe ve aynı zamanda saç pullanmalarına karşı oldukça etkili olan bir bakım şampuanıdır. Şampuan yağlı saçlar için de oldukça iyi bir alternatiftir. Düzenli olarak haftada 3 kez kullanılırsa yağlanma, saç kepeği ve pullanma gibi sorunların azalarak yok olmasını sağlar. Ayrıca, ürün içeriğindeki etken madde sayesinde ciltteki sivilcelenmeye eğilimlime sorunu da ortadan kaldırır. Cildi kurutmaz ve saç derisini korur.

Babe Seboreik Kepek Şampuanı

Oldukça güçlü ve etkili bir kepek şampuanı olan babe seboreik, çift etkili bir üründür. Kepek sorununu ortadan kaldırırken aynı zamanda yağ oranını da dengeler. Aşırı yağlanma sorununu çözer ve yağ salgısını dengeler. Yağ sorunu ortadan kalkarken ciltte ve saçta kurutucu bir etki yaratmaz. Kepek problemi ile birlikte pullanma sorunu da kontrol altına alınır. Şampuanın haftada 2 kez düzenli kullanımı yeterli olacaktır.

Dermoskin Keratolytic Şampuan

Dermoksin Kerolytic şampuan, kaşıntı, yağlanma, kepek, pullanma gibi tüm problemlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Ciltte herhangi bir tahriş, kızarıklık ve irritasyon sorununa sebep olmaz. Düzenli kullanımında kepek sorununu ilk haftada gözle görülür bir biçimde azaltır. Saç derisini zararlı mikroorganizmalardan arındırarak saça yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Saç derisindeki zararlıları yok edici içeriği ve mikro soyucu etkisi sayesinde kepeği tamimiyle ortadan kaldırır ve tekrar oluşmasını önler.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: kepek sorunu, kepekten kurtulmanın en etkili yöntemi, sebamed kepek önleyici şampuan, vichy kepeğe karşı etkili şampuan, babe seboreik şampuan, dermoskin keratolyic şampuan
Kasım 13, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR