Saç Rengine Uygun Boya Seçimi Nasıl Yapılır?

Saç Rengine Uygun Boya Seçimi Nasıl Yapılır

Kadınlar için doğru saç rengini seçmek önemlidir. Ten rengi ile uyumlu, güzel ve etkileyici saçlar için yüz şeklinize yakışan rengi seçmek size hoş bir hava katacaktır. Saç boyasının rengi kadar markası da saçlarınızın sağlığı açısından dikkat edilmesi gereken noktalar arasındadır.

Saç boyası seçerken ten rengi ile uyumlu olmasına dikkat etmek gerekir. Saç boyası seçiminde ten renginizden 2 renge kadar açık veya 2 renge kadar koyu olan renklerin seçimi uyumlu bir seçimdir. Saç boyasında çikolata kahvesi ve yakın tonlar sıcak renkler olarak tanımlanır. Küllü kumral, kahve-kızıl tonlar ise soğuk renklerdir. Ten renginize ve yüz şekline uygun renk seçimi mükemmel bir görüntü sağlayacaktır.

Koyu bir ten rengine sahipseniz, açık ve kahve tonlarında saç boyaları sizin teninizle uyumlu olmayabilir. Cilt tonunuza uygun koyu tonlar saçlarınıza uyumludur. Açık bir ten rengine sahipseniz ten renginize yakın seçerek ideal bir görünüme sahip olabilirsiniz. Sıcak cilt tonlarına yakınsanız bakır, altın ve kestane renklerini tercih edebilirsiniz. Soğuk cilt tonlarına yakın bir ten renginiz varsa, küllü, kızıl renkleri seçebilirsiniz.

Saç Boyası Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Saç boyası satın alırken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de boyanın kaliteli olmasıdır. Saç boyasının kaliteli olması, saçlarınızın zarar görmemesi için oldukça önemlidir. Birçok firma saçları besleyen saç boyalarıyla hem güzel hem de sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlar.

Wella Koleston Koyu Kumral Saç Boyası 6/0 saçın derinine işleyen iyileştirilmiş pigmentleriyle yoğun bir renk sağlayarak göz alıcı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Işıltılı ve parlak bir görünüm sağlayan Wella, saça renk pigmenti takviyesiyle rengin tadını daha çok çıkarmanızı sağlayacaktır.

Wella Koleston, saçı boyarken aynı zamanda bakım yapar. Saçlarınıza zarar vermeyen Wella istediğiniz renge ve ışıltıya kavuşmanıza yardımcı olur. Wella Koleston, uzun süre kalıcı renk sağlar. Saçlarınızın yumuşak ve göz alıcı görünmesine yardımcı olur.

Wella aynı zamanda derinlemesine bakım için doğal yağlar ile zenginleştirilmiş saç bakım maskesi, boyama sonrası saçın beyazlarını kapatır. Böylelikle beyaz saçların görünümü kapatılır.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: saç boyası, wella koleston saç boyası, koleston saç boyası, kahverengi saç boyası
Mart 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR