Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Önerileri

Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Önerileri

Saç dökülmesi kadın olsun erkek olsun herkesin ortak sorunlarından bir tanesidir. Erkeklerde meydana gelen dökülme kadınlara göre daha fazladır. Ancak saç dökülmesinin önüne geçebilmek için bazı önemli hususlara dikkat etmek sürecin daha yavaşlamasını sağlayacaktır.

İnternette saçları dökmeyen şampuanlar ile ilgili birçok bilgi vardır. Ancak bu bilgilere itimat etmekte doğru değildir. Çünkü saç dökmeyen şampuan diye bir şey yoktur. Kullandığınız şampuan sadece saçların dökülme sürecini uzatacağı gibi geciktirebilir.

Aşağıda paylaşacağımız şampuan önerisi ve bilgiler de bu anlamda saçlarınızın erken dökülmesinin önüne geçecektir.

 Saçlar Neden Dökülür?

Saç dökülmesi için sayısız neden vardır. Ancak en çok bilinen nedenler genetik, hormonal, stres, üzüntü ve mevsim değişimleridir. Saçlar zaman içerisinde bakımsız kaldığında yıpranır ve dökülmeye başlar. Erkeklerde saç dökülmesi genellikle alın bölgesi ile tepe bölgesinde meydana gelir. Erkek tipi dökülme olarak tanımlanan bu süreç kadınlarda nadiren görülür. Kadınlarda saçlar genelde incelir ve seyrekleşmeye başlar.

Sağlık bir saç günde 50 ile 100 tel dökülebilir. Yani günlük saçlarınızın döküldüğünü fark ediyor olsanız da bu bazı durumda sorun olmayabilir.

Saç Dökülmesine Ne İyi Gelir?

Bioxcin Genesis Şampuan 300 ml 3 Al 2 Öde - Kuru Ve Normal Saçlar, renklendirici, paraben, mineral oil, phenoxyethanol ve silikon içermez. Bu da saçlarının dökülmesine karşı doğru bir tercih olacaktır.

Saçlarınızın dökülmemesi için düzenli olarak bakımının yapılması gerekir. Düzenli olarak bakım yaptığınızda saçlarınız dökülmemekle kalmaz aynı zamanda daha canlı ve parlak bir görüntüye sahip olur. Evocapil Anti Hair Loss Dermal Spray, günde 2 kez sabah ve akşam saçlı deri bölgesine 5 kez püskürtülüp parmak uçlarıyla masaj yapıldığında saçların dökülmesini engelleyecektir.

Her gün Yıkamak Saç Dökülmesini Engeller mi?

Bazı insanlar saçlarını her gün yıkadıklarında dökülmeyeceklerini zannederler. Ancak günlük olarak saçların yıkanması saça yapılabilecek en büyük kötülüktür. Çünkü saçlarınızı her gün yıkadığınızda üzerindeki yağı alırsınız ve bu sayede saçlarınız, saç kökleriniz kurumaya ve cansızlaşmaya başlar. Bu da saçların dökülmesine neden olabilir.

Saç bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: saç dökülmesine karşı şampuan önerileri, saç bakımı, saç dökülmesine ne iyi gelir, saçlar neden dökülür, bakım önerileri
Aralık 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR