Sabahları Işıltılı ve Parlayan Ciltler İçin 6 Öneri

Sabahları Işıltılı ve Parlayan Ciltler İçin 6 Öner

Hepimiz sabahları taze ve ışıltılı bir ciltle uyanmak isteriz, ancak bir önceki gece cildimize iyi davranmadığımız için çoğu zaman sabahları donuk ve soluk bir ciltle uyanırız. Aşağıda bahsedeceğimiz öneriler güne daha canlı ve parlak bir ciltle nasıl başlayabileceğinize dair bilgilerden oluşmaktadır.

1.Yüzünüzü Yatmadan Önce İyice Temizleyin

Yatmadan önce tüm makyaj kalıntılarını, kiri ve yağı temizlemek çok önemlidir. Kendinizi yorgun hissettiğiniz günlerde, yüzünüzü temizlemek için en azından makyaj temizleme mendili veya bebek mendili kullanın. Kapsamlı bir temizlik işlemi yapmak iyidir. Temizlikle birlikte tıkanmış gözenekler açılır, cildin nefes alması sağlanır ve böylece sabahları cilt hayat dolu görünür.

2.Rutin Bakım

Geceleri uygun bir cilt bakımı düzeni olması çok önemlidir. Güçlü cilt bakımı bileşenlerinin çoğu, ışığa duyarlı oldukları için geceleri daha iyi çalışır ve bu ürünler gece boyunca kaldığında faydasını gösterir. Antioksidan bakımından zengin serumlar veya nemlendiricilerle cilt sorununuzu düzeltebilirsiniz. Bunları cildinize düzgün bir şekilde uygulamak için zaman ayırın. Vichy Neovadiol Konsantre Serum 30ml, Yoğunluğunu, tazeliğini ve parlaklığını kaybeden cilt görünümüne karşı, menopoz dönemindeki kadınlara özel olarak geliştirilmiş ilk cilt bakım serisidir kesinlikle tavsiye ederiz.

3.Sırtüstü Uyuyun

Uyurken karnınızın üzerine rahat gibi görünebilir, ancak cildiniz için hiç de iyi değildir. Başınızın tüm ağırlığı, yüzünüzün yastığa sıkıştıran tarafına düşer. Bu, cildinizdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların erken görünmesine neden olabilir.

4.Uyku Düzeni

Toplamda 8 saat uyumak çok önemlidir. Mümkün olduğunca erken uyuyun ve telefonunuzu uzak tutun. Kesintisiz bir uyku sabahları taze bir ışıltıyla uyanmanızı sağlayacaktır.

5.Yatmadan Önce Su İçin

7–8 saat uyuduğunuzda vücudunuz yeterince su almaz. Bu yüzden yatmadan önce bunu telafi etmek için su için. Ayrıca uykunuz arasında uyanırsanız, başucunuzda bir şişe su olsun ve biraz su yudumlayın. Bu, cildinizi nemli tutacak ve güzel bir ciltle uyanacaksınız.

6.Boyun, El ve Ayaklara İyi Bakın

El, ayak ve boyun çabuk kuruma eğiliminde oldukları için bu bölgelere krem ​​ve vücut yağı sürün. Bu, o bölgeleri gece yumuşak tutarsanız sabahları güzel, yumuşak bir vücutla uyanırsınız. Sağlıklı ışıltıyı sadece yüzünüzle sınırlamayın. Tüm vücudunuz sabahları taze görünmeyi hak ediyor.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: cilt bakımı, parlak cilt, cilt bakımı önerileri
Ekim 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR