Pürüzsüz Bir Cilt İçin Cilt Bakım Önerileri

Pürüzsüz Bir Cilt İçin Cilt Bakım Önerileri

Pürüzsüz bir cilde sahip olmanın zahmetli bir iş olduğunu düşünüyor olabilirsiniz, ancak bu konuda yanıldığınızı söyleyebiliriz. Çünkü günlük güzellik rutinlerinizi düzenli olarak uyguladığınızda cildinizi bebeksi bir görünüme sahip olacağını söyleyebiliriz. 

Aşağıda cildiniz için yapmanız gereken bazı önerileri sizin için bir araya getirdik. Önerilerimize uyduğunuz takdirde istediğiniz sonucu kısa zamanda alabilirsiniz.

Sabah Rutininizi İhmal Etmeyin

Her sabah cildinize biraz vakit ayırın. Birçok kadın akşam yatmadan önce cildini temizlemesi gerektiğini bilir ve bunu yapar. Ancak sabah bunu yapmak zor gelebilir. Cildi sabah saatlerinde güne hazırladığınızda cilt dış etkenlere karşı kendini daha iyi koruyacaktır. Sabah cildinize makyaj yapmadan önce mutlaka nemlendirin. Nem cildin olmazsa olmazlarındandır.

Kullandığınız Suya Dikkat Edin

Hepimiz bol su içmemiz gerektiğini biliyoruz ama nasıl su içmemiz gerektiğini maalesef bilmiyoruz. Yüzünüzü filtrelenmiş suyla yıkadığınızda cildiniz daha güzel olacaktır. Yani su ne kadar saf olursa cildinizde o kadar temiz olacaktır. Musluk sularında bulunan ağır metaller ve klor cildin kurumasına neden olabilir ve kuru bir cilt çatlamaya kırışmaya müsaittir.

Kullandığınız Ürünlere Dikkat Edin

Satın aldığınız bir makyaj ürününün fiyatının hiçbir önemi yoktur. En iyi cilt ürünü hedefe yönelik olandır. Ogansia Kenevir Yağlı Soyulabilir Maske 150 ml, gücünü kenevir tohumu yağı ve mineral kompleksten alan soyulabilir bir maskedir. Cildinize enerji verir, nemlenmesini sağlar ve daha tazelenmiş bir cilde kavuşmanızı sağlar.

Çifte Temizlik

Cildinize uyguladığınız tüm makyaj malzemeleri maskeler cildinizdeki gözeneklerin tıkanmasına neden olur. Su ve makyaj temizleyicileri ise cildinizdeki gözenekleri açarak sivilce ve aknelerin oluşumunu engeller.

Kuru Fırça İle Masaj

Selülit kadınların en çok şikayet ettiği konuların başında gelir. Pek çok kadın selülitle baş edebilmek için fırça ile masaj yapıldığını bilir ama konu yüze geldiğinde bunu uygulamaz. Yüzü kuru fırça ile fırçalamak ciltteki ölü hücrelerin temizlenmesini sağlayarak kan dolaşımının hızlanmasına neden olur.

Cilt bakım ürün çeşitlerimizi incelemek için https://www.dermoailem.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: cilt bakımı, bakım, bakım önerileri, maske, cilt bakım önerileri
Nisan 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR