Peelingin Cilde Faydaları

Peelingin Cilde Faydaları

Ciltteki kırışıklık ve sorunların giderilmesi ve daha pürüzsüz bir cilt için uygulanan yöntemlerden biri de peeling işlemidir. Peeling, cildin temizlenmesine ve lekelerin azaltılmasına yardımcı olur. Cildin parlak bir görünüme kavuşmasını sağlayan peeling cildin yenilenmesini amaçlar.

Cilt bakımının en önemli aşamalarından biri de peeling işlemidir. Peeling, cildin ölü derilerinden arındırılmasında ve yenilenmesinde etkili bir uygulamadır. Peeling işlemi, cildin daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Bu nedenle cilde düzenli peeling uygulamak, cildin yenilenmesi ve temizlenmesi oldukça önemlidir.

Peeling, tıkanmış gözenekleri açan ve arındıran bir yöntemdir. Ciltte yer alan kusurlara bakım uygulayan peeling evde veya profesyonel olarak uygulanabilmektedir. Cilde uyguladığınız peeling ile kısa sürede ışıltılı ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Peelingin Faydaları Nelerdir?

Yağlı ve Sivilceli Ciltler İçin Etkili Bakım

Yağlı ciltlerde sebumun aşırı yağ salgılanması sonucu sivilce problemleri baş göstermeye başlar. Yağlı ciltlerde sebum dengesi sağlanarak sivilce ve leke problemlerinin önüne geçilmiş olur. Düzenli peeling uygulamalarında sivile oluşum riski azaltılır.

Yağlı ve karma bir cilde sahipseniz Bioderma Sebium Night Peel kullanabilirsiniz. Karma ve yağlı ciltler için özel olarak geliştirilen Bioderma Sebium Night Peel gece yatmadan önce kullanılır. Cilt lekelerinin ve pürüzlerinin giderilmesini sağları. Glikolik asit içeriğiyle cildi aydınlatır ve arındırır. Cilt toleransına sahip olan peeling gözenekleri tıkamayan yapıdadır.

Ciltteki Makyaj ve Kiri Arındırma

Günlük yaşamımızda şehir hayatın koşuşturması içerisinde makyaj, kir, stres gibi çevresel faktörlerin etkisi altında kalırız. Çevresel faktörler ve makyaj kalıntıları cildin kırışmasına, yaşlanmasına ve sivilce problemlerinin yaşanmasına neden olur. Peeling, cildin kir ve makyajdan, çevresel faktörlerden arındırılmasını sağlar. Peelingler, ciltte kalan makyaj artıklarının kir, toz ve yağı derinlemesine temizler. Cildin yatışmasını ve ferahlanmasına yardımcı olur.

Cosmed Day – To – Day Crema Peeling ile cildi ölü derilerden, makyaj ve çevresel kirlerden arındırabilirsiniz. Cosmed Day – To Day, cilt görünümünü yenileyerek cildin sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Güçlü antioksidan papatya özü sayesinde nem ve canlılık sağlar. Cildi tazeler ve güçlendirir. Tüm cilt tipleri için uygundur. Gözeneklerin sıkılaşmasına ve dengeli bir cilt tonu oluşmasını sağlar.

Leke Karşıtı Bakım

Peelingler cilt problemlerinin giderilmesine katkı sağlar. Peeling, lekelere karşı bakım yapılmasına yardımcı olur. Bu nedenle lekeli bir cilde sahipseniz düzenli peeling uygulayarak lekeli görünümü ortadan kaldırabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: peeling, peelingin cilde faydaları, leke karşıtı krem, peeling yapımı
Mart 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR