Pastil Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

Pastil Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

Pastil, tahriş olmuş boğazda meydana gelen ağrı ve öksürük gibi semptomların kısa süreliğine hafiflemesine yardımcı olan takviye edici ürün olarak tanımlanabilir. Özel içerik ve aroma desteği ile karşınıza çıkan pastiller boğazdaki dokuların iyileşmesine katkıda bulunur. Pastiller sayesinde boğazınız yumuşar ve tükürük oluşumuna sevk ettiği için ağızda ferahlık hissi yaratır.

Pastil ile birlikte öksürük reflekslerini hafifletmek ve boğaz ağrılarını yatıştırmak mümkün hale gelir.  Farklı etkilere sahip olan bitkisel özlerin bir araya gelmesi ile pastiller oluşur. Tercih edilen formüle ve takviye edici ürün seçeneğine göre pastilin içerisinde yer alan özler değişiklik gösterebilir. Pastiller çoğunlukla limon, mentol, ekinezya, zencefil ve ıhlamur gibi bileşenlerden meydana gelir. Bunun yanı sıra benzokain, anestezikler ve okaliptüs yağı gibi içerikler sunan pastil seçenekleri de mevcuttur.

Genel anlamda pastillerin temel görevi, enfeksiyonları tedavi etmek değil, yalnızca semptomları hafifletmek ve ağrıları azaltmaktır. Bu noktada pastil tüketirken ürünlerin takviye edici gıda niteliği taşıdığını bilmenizde fayda var. Kolay bir şekilde kullanılan pastiller görünüm olarak şekere benzer bir yapıya sahiptir.

Boğaz ağrısı, öksürük ve tahriş gibi sorunlar için boğaz pastillerinden yardım alabilirsiniz. Bunun için boğaz pastilini şeker gibi ağzınıza almanız yeterli olacaktır. Tükürük salınımını artıran içeriği sayesinde pastiller ağzınızın içerisinde eriyecek ve etkisini hissettirecektir. Söz konusu pastilleri eriyene kadar ağzınızda tutmayı unutmayın. Bu süre boyunca ve pastil bittikten sonra bir saat boyunca su ve yemek tüketiminden kaçınmanızda fayda var.

Phytorelief CC 2'li Paket 12 Pastil SKT 09/2024

Phytorelief CC ile boğaz ağrısı, öksürük ve tahriş problemlerini azaltabilirsiniz. Etkin formülü ve özel içeriği sayesinde Phytorelief CC daima sizi korur. Phytorelief CC 2'li Paket 12 Pastil ikili serisi ile çoklu bir şekilde daha fazla pastile sahip olmanızı sağlar. Bu sayede Phytorelief CC’yi aile boyu kullanabilir ve kolayca dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Phytorelief CC, %100 doğal ve standardize edilmiş bitki özlerinin bir araya gelmesi ile elde edilir. Yumuşak yapısı ve destekleyici içeriği ile Phytorelief CC 2'li Paket 12 Pastil her an yanınızda.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: pastil nedir, pastil ne işe yarar, pastil nasıl kullanılır, sağlıklı yaşam,
Ekim 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR