Parfüm Tercihi Nasıl Yapılır?

Parfüm Tercihi Nasıl Yapılır

Parfüm alınması en kolay ancak seçilmesi en zor olan ürünlerin başında gelir. Çünkü seçimi etkileyen pek çok faktör vardır. Örneğin karakterinize, kişiliğinize ve cildinize en yakın olan kokuyu tercih etmeniz gerekiyor. Parfümleri sıralayacak olursak ağır, hafif, şekerli, baharatlı, odunsu gibi pek çok alternatifi bir arada görebilirsiniz. Bunun için ilk parfüm seçiminizi yaparken endişelenmeniz de normaldir.

Parfümleri 3 farklı başlık altında değerlendirmek mümkün.

Tester Parfüm

Tester parfüm denildiğinde akla ilk gelen şey sahte olduklarıdır. Ancak bu bilinen bir yanlıştır. Çünkü tester parfümler orijinaldir. Amacı ise satın alınmadan önce kokusunun bilinmesini sağlayabilmektir. Bu şekilde elde edilmiş olan tester parfüm sayesinde seçim daha kolay bir şekilde yapılabilir. Testerlerin üretim aşamasında daha dikkatli olunur. Çünkü amacın zaten dikkatleri çekmek ve daha fazla müşteri kazanmak olduğu için parfüm firmaları bu konuda titizdir.

Outlet Parfüm

Outlet parfümler urunun kendi şişesinde satılır ve orijinal kokusudur. Ancak bu ismin verilmesi üretim sırasında yapılan hata ve özürden dolayı kullanıcıya daha uygun fiyata satılmasıdır. Outlet parfümler koku ve kalıcı etkisi bakımından orijinal bir parfümden hiçbir farkı yoktur.

Orjinal Parfüm

Orijinal parfümler direk olarak satışa sunulurlar. Kendilerine ait kutularda ve şişelerde satılır. Yukarıda bahsettiğimiz tester parfümü aldınız denediniz ve memnun kaldınız bu durumda orijinal parfüm satın alabilirsiniz. Bu parfümlerin en önemli özelliği pahalı olmasıdır.

Dermoailem Parfüm deodorant Ürünleri konusunda zengin bir seçeneğe sahiptir.

Parfüm Size Ne Verebilir?

Belki aklınızda parfüm bana ne verebilir şeklinde bir soru işareti oluşabilir. En basit tarifiyle kariyer, sevgili, ilgi, iltifat ve bunlar gibi size övgü getirebilecek çok fazla kazancınız olacaktır. Örneğin sokakta yürürken yanınızdan geçen ve güzel kokan biri hemen dikkat çeker. 

Bir Parfümden Beklentiniz

Bir parfümden beklenti güzel kokmanızı sağlamaktır. Fakat parfüm aslında sizin beklentilerinizin çok daha üzerinde bir etkiye sahiptir. Bunun için doğru tene, doğru parfüm seçmeniz önemlidir. Bir erkeğin kadınlar gibi yanında sürekli olarak çanta taşımadığını düşündüğünüzde uzun süreli bir koku ya da yanınızda taşıdığınız kalem bir parfümle bunun avantajını görebilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: parfüm, parfüm tercihi nasıl yapılmalı, tester parfüm, outlet parfüm, orijinal parfüm, parfüm size ne verebilir
Mart 23, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR