Nikotin Sakızı Nedir? Nasıl Kullanılır?

Nikotin Sakızı Nedir? Nasıl Kullanılır?

Sigara içerisinde bulunan nikotin, sigara bağımlılığının en önemli parçasıdır. Sigarayı bırakan bir insanın nikotin seviyesi çok hızlı bir şekilde düşer ve bu da tütüne arzu duyma, sinirlilik, baş ağrısı, kilo alma ve konsantrasyon güçlüğü gibi yoksunluk belirtilerini ortaya çıkarır.

Bazı kişiler için sigarayı bırakmak zordur ve başarı şansı kendinizi hazır hissettiğinizde denemenize bağlıdır. Eğer nikotin yerine koyacağınız ürünü doğru seçerseniz sigarayı bırakmada önemli bir destek almış olursunuz. Sigara içmek akciğer hastalığına, kansere ve kalp hastalığına neden olur. Sigarayı bırakmak, sağlığınızı iyileştirmek ve daha uzun yaşamak için yapabileceğiniz en önemli şeylerden biridir.

Nikotin Sakızı Nedir?

Sigarayı bırakma sürecinde yukarıda belirttiğimiz desteği sağlayacak olan ürünlerin başında nikotin sakızları gelmektedir. Nikotin sakızı sigarayı bırakabilmek amacıyla geliştirilmiş acısız ve etkili bir üründür. İçeriğindeki nikotin miktarının 2 ile 4 mg arasında olması nikotin yoksunluğu hissetmeden sigarayı bırakmanızı sağlar. Özellikle sigarayı bırakmak isteyip bırakamayanlar nikotin sakızı desteğine başvurabilirler.

Nikotin Sakızı Nasıl Kullanılır?

Nikotin sakızı reçetesiz olarak satılan bir üründür. Kullanmadan önce kullanım kılavuzunu okumanız yeterli olacaktır. Sakızı kullanmadan önce veya kullanım sırasında 15 dakika boyunca hiçbir şey yemeyin veya içmeyin. Sigara içme isteğini hissettiğinizde bir parça sakız çiğneyin. Bir seferde 1 parçadan fazla sakız kullanmayın. Kullanmanız gereken sadece sigara içme isteği duyduğunuz zamanlarda olmalıdır. Nikotin sakızı bir günde en fazla 3 kez kullanılmalıdır, ancak ideal kullanım sizin için sigara içme isteğini azaltan dozdur.

Nicorette Fresh Meyve 2 mg 30 lu Sakız Nikotin, hafif ve meyve aromasından dolayı sigarayı bırakmak isteyenlere yardımcı olacak ideal bir nikotin sakızıdır. Düzenli olarak kullanmanız halinde vücudunuzun nikotin ihtiyacını düşürecek ve bu sayede sigarayı bırakma konusunda destek sağlayacaktır.

Nikotin sakızını kullanmaya başladıktan sonra sigara kullanmamaya başlayacağınız için vücut sağlığı 1 hafta içerisinde toparlanmaya başlayacaktır.

Sigara insan sağlığına olumsuz etki ettiği herkes tarafından bilinir. Bunun yanı sıra sigarayı bıraktığınızda cebinizde kalacak olan para miktarı daha fazla olacaktır.

Nikotin sakızı çeşitleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: nikotin sakızı nedir, nikotin sakızı nasıl kullanılır, vücut sağlığı, sağlıklı yaşam, nikotin
Ocak 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR