Neden Güneş Sonrası Krem Kullanmalıyız?

Neden Güneş Sonrası Krem Kullanmalıyız

Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için güneş kremi kullanırız. Ancak güneş sonrası ürünleri ise gereksiz buluruz. Ancak yoğun güneşe maruz kalan cildimiz neme ve suya ihtiyaç duyar. Güneşe maruz kalmış, bronzlaşmış cildin kendini onarması gerekir. Bunun için after sun ürünleri kullanarak cilde ihtiyaç duyduğu nemi geri kazandırabilirsiniz.

Güneşlenme sırasında yoğun güneşe maruz kaldığı için cildimizde hassasiyet ve cilt kuruluğu oluşur. Güneş sonrası yani after sun ürünler cildin kaybettiği nemi geri kazanmasını sağlar. Ayrıca cildi yatıştıran ve serinleten after sun ürünleri kullanmak cilt sağlığı açısından oldukça önemlidir. After sun ürünler içeriğinde yer alan antioksidan ile cilt onarımına katkı sağlar. 

After Sun Ürünleri Kullanma Nedenleri

After sun ürünler güneşin cilt üzerinde meydana getirdiği olumsuz etkileri ve hasarların onarılmasında etkilidir.

Cilt yoğun güneşe maruz kaldığında kurur. Güneş sonrası ürünler cildin artan nem ihtiyacını karşılar. Böylece, cildiniz eski nemine geri kavuşur.

Güneşte kızaran, hassaslaşan cildi rahatlatmaya ve yatıştırmaya yardımcı olur. Soyulmaların önüne geçer. Cildin serinlemesine katkı sağlar.

Uzun süre bronz kalınmasına yardımcı olur.

Sadece plajda değil, günlük rutininizde de banyodan sonra rahatlıkla kullanılabilir. Cildin nemli, parlak ve taze görünmesini sağlar.

Güneşlenme sonrası meydana gelen kaşıntı ve tahrişe engel olur.

Güneş sonrası ürünler güneşlenmenin hemen ardından uygulanmalı ve gün içerisinde yenilenmelidir. Cildinizin hassas olması nedeniyle hafif bir şekilde uygulanması can yakmaması açısından önemlidir. Güneş sonrası ürünleri tercih ederken doğal içeriklere sahip, paraben içermeyen ürünleri tercih etmeniz cilt sağlığınız açısından faydalı olacaktır.

Avene Lait Reparateur Apres-Soleil güneş sonrası tercih edebileceğiniz ürünler arasındadır. Hassas ciltler için uygun olan Avene Lait Reparateur Apres-Soleil cildi nemlendiren bakım losyonudur. Güneşlenme sonrası cildin rahatlamasına ve serinlemesine yardımcı olur.

Ultra hafif dokusuyla cilde tazelik ve ferahlık verir. Uzun süre nemlendirme sağlayan losyonun uygulaması oldukça kolaydır. Paraben içermeyen ürün, tüm cilt tipleri için uygundur. Güneşe maruz kaldıktan sonra özellikle duştan sonra tüm vücut ve yüz bölgesine uygulanabilir. Hızlı emilim sağlar.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: güneş sonrası bakım, güneş sonrası kremi, bakım losyonu, nemlendirici
Mart 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR