Mutlu Cinsellik İçin Doğru Adım Nasıl Atılır?

Mutlu Cinsellik İçin Doğru Adım Nasıl Atılır

Yapılan araştırmalara göre Türkiye ‘de her 3 kişiden birisi cinsel problem yaşıyor. Bu durum psikolojik olduğu kadar fiziksek olarak da fark ediliyor. Doğru adreslerde doğru uzman desteği alınması halinde sağlıklı bir yaşamda elde edilmiş olur.

Cinsellik, evlilik ya da sosyal hayat öncesi başlar ve pek çok faktörden etkilenir. Üretmeyi ve cinsel zevk alımını tercih eden biriyseniz üremeyi doldurmalısınız.

Cinsel sağlık denildiğinde akla ilk olarak üreme de yaşanan sorunlar gelir. Kişinin cinsel yaşamı, zarar görmeden güvenli bir şekilde hayatın sürdürmemelidir. Cinsel işlev bozukluğu ile ilgili olarak pek çok çalışma alanı var. Yapılan araştırmaya göre sitede her 3 kişiden birinin hayatı cinsel işlev bozukluğundan kaynaklanır.

Kadında isteksizlik, erkekte erken boşalma

Kadın ve erkekte cinsel bozukluklar istenildiği şekilde düzenlenmiyor. Örneğin kadınlarda oran % 30–60 arasındadır. Erkeklerde ise bu oran % 40 civarında oluyor. 

Cinsel işlev bozukluklarını iki şekilde ele almak gerekir. Bunlardan birincisi biyolojik destek ikincisi ise psikolojidir.

Cinsel Güç Performansları

Bazı hastalıklar vardır ki bir yeri kapatırken diğer tarafı açılabilir. Tercih edilebilecek olan ilaçlar ise; Tansiyon, psikiyatri, alerji, epilepsi ilaçları ile kalp hastalıkları, ülser-gastrit ve kanser tedavisinde kullanılan ilaçlar ile alkol ve psikoaktif maddeler.

En büyük neden yanlış ve yetersiz bilgilenme

Cinsel soruların temeline baktığımızda psikolojik ve soysal faktörler ortaya çıkar. Cinsel eğitim ve bilgilendirme de yapılan eksiklikler gözden geçirilir.

Cinsel işlev bozukluklarına neden olan psikolojik faktörler?

Yetersiz ve yanlış bindirmeler, birtakım sorunlarında olmamasına neden oluyor.

Sonuç olarak toparlayacak olursak sağlıklı bir vücut için mutlaka zamanında girişim yapılmalıdır.

Çiftler arasında birçok uyum öz konusudur. Ten teması iskele tercihinde dikkati ön plana çıkarırken aynı zamanda bir ok fonksiyonu da etkiler.

Cinsel terapi Nedir?

Evliliklerin ve birlikteliklerin uzun yıllar boyunca bozulmadan kalması önemlidir. 

Kuru, çok kuru ve atopik ciltler için geliştirilen Dermoailem, cildin nem dengesini düzenler ve daha sağlıklı günler düşer. Bize https://www.dermoailem.com/ adresinden ulaşabilir ve istediğiniz siparişi geçebilirsiniz.

Etiketler: cinsel terapi, cinsel terapi nedir, cinsel işlev bozuklukları, cinsel güç performansları
Temmuz 13, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR