Mustela: Bebeğiniz Ve Sizin İçin Güvenilir Marka

Mustela: Bebeğiniz Ve Sizin İçin Güvenilir Marka

Mustela, “Tüm uflarda yanınızda” sloganıyla hareket eden Fransa kökenli bir anne-çocuk bakım ürünleri şirketidir. Marka, doğal ve çevre dostu ürünler geliştirerek, hem çocukları ve annelerini rahatlatmak hem de geleceğin teminatı çocuklara temiz bir çevre ve gezegen bırakmak idealini taşır.

Mustela Neden Tercih Ediliyor?

Annelerin markayı tercih etmek için çok haklı nedenleri var.

Doğal ve Çevre Dostu Ürünler

Mustela ürünleri %95 oranında doğaldırlar. Kırmızı liste olarak bilinen ve bebek sağlığına zarar verebilecek ürünleri içeren listedeki maddelerin hiçbirinin kullanılmadığı ürünleriyle marka, bebeğinizin en sağlıklı biçimde büyümesine yardımcı olur.

Çocukları bu dünyaya getirenler olarak, gelecekte nasıl bir çevre ve gezegende yaşayacaklarını da düşünmek zorunda olduğumuz bilinciyle hareket eden marka, küçükken el bebek gül bebek büyüttüğümüz yavrularımızın gelecekte de yaşamaktan mutluluk duyacakları bir dünya bırakmak için gereken sorumluluğu yerine getirmeyi düstur edinmiştir. Bu yüzden, markanın ürünleri aynı zamanda çevre dostudur.

Yalnızca En İyi Malzemeyi Seçiyor

Mustela, bir ürün tasarlarken doğal ve biyolojik alternatiflere yönelmektedir. GDO kullanmaz ve pestisitlerin kullanımını da sınırlar. Üretim yaparken biyoçeşitliliği düşünen marka, hayvanların sağlığına da saygı duyar. Endokrin bozucu etkisi kanıtlanmış maddelere yer vermeyerek Avrupa Tüzüğünün de ötesinde bir duyarlılıkla hareket eder.

Her Cilt Tipine Uygun Ürünler

Mustela, bebeklerin farklı cilt tiplerine sahip olduklarını fark edip, üretimini buna göre yapan bir markadır.

Firma, bebek cilt tiplerini 4’e ayırmaktadır.

NORMAL CİLT: Her gün nemlendirilme ihtiyacı olan yumuşak ve esnek bebek ciltleridir.

KURU CİLT: Ekstra bir beslenme ve korunmaya ihtiyaç duyan bebek cilt tipidir.

ÇOK HASSAS CİLT: Bazı bebek ciltleri rüzgar, soğuk hava, baba sakalı gibi faktörlere karşı duyarlıdırlar. Bu faktörlerden etkilenerek kızarıklık oluşan ve bu açıdan ekstra bir yatıştırıcı bakıma ihtiyaç duyulan bebek ciltleridir.

ÇOK KURU CİLT : Aşırı kuruluğa yatkın olan ve bu yüzden korunması gereken bebek ciltleridir.

Marka, her bebeğin özel olduğunu kabul eder ve cildine özel ürünler geliştirir. Sitesinde bebeğinizin cilt tipini anlayabilmeniz için bir test de bulunmaktadır. Bu testten yola çıkarak, siz de bebeğinizin cilt tipine karar verip ona uygun ürünü kullanarak daha rahat hissetmesini sağlayabilirsiniz. Bu test sonrasında, bebeğinizin cilt tipine uygun olan ve edinmeyi düşünebileceğiniz, şampuan, nemlendirici, pişik kremi, ıslak mendil, bebek kokusu, masaj yağları gibi her türlü ürünü Dermoailem’de bulabilirsiniz.

Sadece Bebekler İçin Değil Anneler İçin de Uygun Ürünleri Vardır

Mustela, bebekler için sunduğu ürünlerle ebeveynlerin rahatlamasını sağlarken, özel ürünleriyle hamilelik sırasında ve doğum sonrasında annelerin rahatlığını düşünmeyi de ihmal etmez. Çatlak ürünleri, vücut jelleri ve serumlarıyla, hamilelik ve doğum sonrası dönemin anne adayları ve anneler için rahat geçmesini sağlar.

B Corp Sertifikasyonu

B Corp uluslararası bir belgelendirme sistemi olup, ekonomik, sosyal ve çevresel alanlarda çok yönlü performans göstererek, toplum ve çevre üzerinde olumlu etkiler bırakan faaliyetlerini periyodik olarak izlediği markalara sertifikasyon sağlar. Bu sertifikasyon etrafında toplanan ve kamu yararını ekonomik modellerinin merkezine hümanistik bir görüşle entegre eden 2000’den fazla işletmeden biri de Mustela’dır.

Mustela bir anne-bebek markası olarak, sadece ticari düşünmeyip, çevreci ve hümanistik bir yaklaşım içinde olduğunu bu belge ile ispatlar. Ürünlerinin %95 oranında doğallığı, %100 ekolojiik tasarımlı olmaları ve dermatolojik araştırmalara yapılan yatırım bu belge ile tescillenmektedir.

Araştırmaya Önem veren Bir Marka

Mustela, bağımsız bir Fransız eczacılık ve dermo-kozmetik laboratuvarı olan Expanscience ile birlikte, pek çok dermatolojik konuda araştırmalar yapmakta ve bu sayede her geçen gün daha kaliteli ürünler üretmektedir.  Expanscience için insanların hareket yetileri ve cilt sağlıklarını korumak, büyüme stratejisinin merkezinde yer almaktadır. Expanscience Laboratuvarları’nın sürdürülebilir gelişmeye katkısı AFAQ 26000 tarafından ilk örnek gösterilen laboratuvar olmasını sağlamıştır.

Vakıf Kurarak Çocuk Gelişimini Destekleyen Bir Marka

Çocuk sağlığı profesyonelleriyle birlikte araştırmalar yapan Mustela Vakfı, her yıl psikoloji, psikiyatri, pediatri, nöroloji, sosyoloji ve tarih alanlarında yapılan çalışmalara yönelik burslar vermekte ve ödüller dağıtmaktadır.

Türkiye’de de bir gençlik merkezinin yenilenmesine öncülük eden markanın blog sayfasında, annelere yönelik ve bebek bakımıyla ilgili de çok değerli bilgiler bulunmaktadır.

Dermoailem’de bulunan bazı Mustela ürünleri şunlardır:

Mustela  Soothing Moisturizing Lotion Body 200 ml

Çok hassas ciltleri nemlendirmek için, %97 oranında doğal içerikle üretilmiştir. İçeriğindeki Avokado Perseose cildi dış etkilere karşı desteklerken, Schizandra meyvesi de çok hassas olan cildi rahatlatır. Parfüm ve alerjiye sebep olabilecek paraben gibi ürünleri içermez. Sabah ve akşam bebeğinizin tüm cildine uyguladığınızda, kızarıklık görünümünü azaltır; cildi yumuşatan hafif dokusuyla çok hassas bir cilde sahip olan bebeğinizin rahat etmesini sağlar.

Mustela  Soothing Moisturizing Lotion Body 200 ml

Mustela Soothing Chest Rub 40 ml

Bebeğinizin göğsünü rahatlatmak için, çam, biberiye, shea yağı, bal, ıhlamur ve papatya ile hazırlanmıştır. Yatıştırıcı ve nemlendirici özelliği vardır. Rahatlatma amaçlı olarak içerdiği arındırıcı kokular ile bebeğiniz huzur bulur. Çam ve biberiye nefes almayı rahatlatırken, shea yağı besler ve nemlendirir. Bal yumuşatır, ıhlamur ve papatya ise rahatlatarak vücudun direncini artırır. Mustela göğüs kremi banyodan sonra ve uykudan önce hafif masaj yaparak kullanılabilir.

MUSTELA SOOTHİNG CHEST RUB 40 ML

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: mustela, anne ve bebek, vücut losyonu, göğüs balsamı, doğal ve çevre dostu ürünler
Aralık 09, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR