Mükemmel Yaz Işıltısı İçin İpuçları

Mükemmel Yaz Işıltısı İçin İpuçları

Yazın gelmesiyle birlikte cilt bakımı ve makyaj alışkanlıkları da değişmeye başladı. Yazın ışıltılı görünmek hiç de zor değil. Yaz aylarında doğru cilt bakım rutiniyle ışıltılı ve canlı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Daha doğal, hafif ve ferah bir görünüm için uygulayabileceğiniz ipuçlarını sizler için bir araya getirdik.

Pürüzsüz ve Bebek Gibi Bir Cilt

Mükemmel yaz ışıltısı için cildin pürüzsüz görünmesi oldukça önemlidir. Her zaman ve her yerde ışıltılı ve pürüzsüz bir cilt görünümü için doğru cilt bakım ürünlerini kullanmak gerekir. Cildinizi pürüzsüz gösterecek Cosmed Day To Day Moisturizing Vanilla Mask yaz aylarında adeta kurtarıcınız olacak.

Cosmed Day To Day Moisturizing Vanilla Mask cilt temizliğinin pH’ını dengelemek ve cilt bakım için kullanılan ürünlerin etkinliğini artırmak için geliştirilmiştir. Bu ürün cildin nemlendirilmesini sağlar. Cilt yapısını tazeler ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Cildi derinlemesine temizler ve cilt yapısını bir sonraki bakıma hazırlar. Cilde tazelik ve ferahlık kazandırır.  

Yenileyici ve Onarıcı Bakım

Işıltılı bir görünüm için doğru cilt bakım ürünlerinden yararlanmak son derece önemlidir. Vichy Mineral 89 Probiyotik Aydınlatıcı ve Onarıcı Serum probiyotik, niasinamid, Vichy Volkanik suyu ve antioksidan mineraller ile zenginleştirilmiş serum içeriğiyle aydınlık ve yenilenmiş biri cilt görünümü sağlar. Cilde daha ışıltılı bir görünüm kazandırır. Cildin elastikiyetini artırır ve ince çizgilerin görünümünü azaltır. Cilt tonu görünümünü eşitler.

24 Saat Nemlendirici Bakım

Nivea Besleyici Vücut Sütü zengin ve yoğun formülü sayesinde cildi yoğun bir şekilde besler. Kuru cildin gerginliğini gözle görülür bir şekilde azaltan Nivea Besleyici Vücut Sütü badem yağı içeren formülüyle cildi yumuşatır. 24 saat yoğun nemlendirici bakım sağlar. Her gün tüm vücudunuza uyguladığınızda farkı göreceksiniz.

Aydınlık ve Işıltılı Ten Makyajı

Bu yaz yüzünüzde ışıltılı ve aydınlık bir ten makyajı ile doğal bir güzellik elde edebilirsiniz. Yaz makyajınızda etkili dokunuşlar yaparak doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ten makyajında etkili dokunuşlar için aydınlatıcılar tam size göre. IMPALA Highlighter Kalem – Highlighter Stick (Atomatic) No:0 ile cildinizde etkili bir aydınlık görünüm yakalayabilirsiniz. Kremsi yapısı sayesinde kolay bir şekilde sürülür ve yüzünüzde uzun süre kalıcıdır.

Çarpıcı Bakışlar

Yüz makyajında göz makyajı olmazsa olmazlar arasındadır. Göz makyajında etkili ve çarpıcı bakışlar için IMPALA ürünleri tam size göre. Doğal ve etkili bir görünüm için IMPALA ürünlerini tercih edebilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: makyaj önerileri, ışıltılı makyaj, pürüzsüz cilt, pürüzsüz ve bebek gibi cilt tavsiyesi, yenileyici ve onarıcı bakım, nemlendirici bakım, ışıltılı ten makyajı, güzellik sırları
Temmuz 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR