Mor Şampuan Nedir? Ne İşe Yarar?

Mor Şampuan Nedir? Ne İşe Yarar

Mor şampuanlar saçlardaki istenilmeyen kötü yansımaların ortadan kaldırılması için kullanılan şampuanlardır. Mor bir renge sahip olan bu şampuanlar, sarı saç rengi ile kontrast yarattığı için saçlardaki çiğ sarı rengini ortadan kaldırmaktadır. Bunun yerine daha küllü ve yumuşak bir yansıma bırakmayı tercih etmektedir.

Bundan kaynaklı olarak da mor ve sarının kontrastı nedeniyle sarı saçın yansıması kaybolacaktır. Photon Silver Mor Şampuan  gibi şampuanlar saçınızın daha küllü görünmesine yardımcı olacaktır. Mor şampuanlar, mor pigment içermektedir. Bu pigmentler saç rengini nötralize ederek saçtaki kırmızı ve turuncuyu kısacası tüm istenmeyen yansımaları yok edebilmektedir. Mor pigmentin etkisi altında saç soğuk bir yansıma alacaktır.

Mor Şampuanın Faydaları Nelerdir? Ne İşe Yarar?

Mor şampuanın yardımıyla saçınızı istenmeyen renklerden koruyabilirsiniz. Böylelikle de istemediğiniz herhangi bir rengi saçınızda taşımak zorunda kalmazsınız. Aynı zamanda da Loreal Paris Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan gibi turunculaşma karşıtı mor şampuanlar kullanılarak saçınızı istediğiniz tonlarda korumayı başarabilirsiniz.

Saç Rengindeki Turunculaşmayı Engelliyor

Mor şampuanlar özellikle boylardan sonra rengin açılması ya da akması sonucunda ortaya çıkabilecek turunculaşmaları engelleyici bir özelliğe sahip olmaktadır. Bu açıdan da oldukça önemli bir ürün olduğunun altının çizilmesi gerekmektedir.

Rengi Açılan Kumral ve Gri Saçlar da Kullanabiliyor

Mor şampuanlar içlerinde barındırdıkları mor pigment sabitleyiciler sayesinde rengi açılan kumral ya da gri saçlarında renk tonlarını eşitlemektedir.

UV Filtresi ile Solmalara Engel Oluyor

Mor şampuanlar yapıları gereğince UV filtreleme teknolojilerine sahip olmaktadır. Bu nedenle de renk solmalarına karşı önleyici bir özellik sergileyebilmektedirler.

Saça Bakım Yapıyor

Mor şampuanların içlerindeki özler sayesinde saçınıza derinlikli bir bakım yapmaktadır. Bu bakım çerçevesinde ise saçınız daha canlı bir hal alabilmektedir.

Hayallerimizdeki Sarı Saça Ulaşmayı Sağlıyor

Aklında sürekli saçlarını sarıya boyatma fikri olan ancak çeşitli nedenlerden kaynaklı olarak bu hayalini erteleyen herkes için mor şampuanlar kurtarıcı olmaktadır. Çünkü saçlarını sarıya boyamak isteyen pek çok kişi daha sonrasında renginin akmasından korkmaktadır. Özellikle de sarı rengin akmasıyla beraber kötü bir hal alan saç görüntüsü pek çok kişiyi korkutmaktadır. Ancak mor şampuanlar ile birlikte bu sorun büyük ölçüde çözülmektedir.

https://www.dermoailem.com
Etiketler: mor şampuan, mor şampuan nedir, mor şampuan ne işe yarar, photon mor şampuan, photon silver şampuan
Haziran 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR