Micellar Su Nedir? Micellar Su Faydaları Nelerdir?

Micellar Su Nedir - Micellar Su Faydaları Nelerdir

Cilt bakım rutininin en önemli adımlarından biri de makyaj temizliğidir. Cildi arındırmak, makyajı temizlemek ve cildi beslemek, cilt bakım rutinimizde atlanmaması gereken rutinlerden biridir. Makyaj temizleme işlemi günün sonunda üşendiğimiz işlemlerden biri olsa da makyaj temizliğini keyifli hale getirebilirsiniz.

Misellar su veya misel su olarak da bilinen micellar su, cilt temizleme ürünleri arasında temel bir ürün olarak karşımıza çıkar. Micellar su cildimizdeki biriken yağ, kir ve makyaj artıklarının kalıntılarının temizler.

Micellar su, misel yağ asidi esterleri ve gliserin, hyaluronik asit gibi nemlendirici içeriğe sahiptir. Temel yapısında misellar ve nemlendirici bulunur. İçeriğindeki micellar formülü sayesinde cildi hassaslaştırmadan gözeneklerde biriken kalıntıları derinlemesine temizler.

Cildi Arındırır

Micellar su, günlük rutinlerinde yıkamadan cildi arındırmak ve nemlendirmek için etkili bir bakımdır. Cildi rahatlıkla temizlemesi ve arındırması nedeniyle günlük kullanım için oldukça idealdir. Micellar su, sadece makyajı temizlemenin yanı sıra çevresel etkenlerden dolayı solgun görünen cildi parlak gösterir.

Hassas Ciltlere Tazelik ve Parlaklık Verir

Micellar su ayrıca özellikle hassas cilde sahip olan, kızarıklık ve tahriş ciltler için uygundur. Hassas cildi derinlemesine temizlemenin yanı sıra yüze tazelik ve parlaklık verir.

Cildi Nemlendirir

Ayrıca cildin nemi daha etkili bir şekilde tutmasına yardımcı olur. İçeriğinde yer alan gliserin ya da hyaluronik asit sayesinde cilt kuruluğunun önüne geçerek cildin nemlendirilmesine yardımcı olur. Cilt nem dengesinin düzeltilmesinde ve cildin doğal bariyer formunun geliştirilmesine yardımcı olacaktır.

Akne ve Tıkanmış Gözeneklerin Oluşumunu Önler

Akne, tıkanmış gözenekler ve lekelerin önlenmesi için cildin temiz tutulması gerekir. Micellar su cildi derinlemesine temizleyerek gözeneklerinin açık olmasına yardımcı olacaktır. Kir ve yağı ciltten temizleyen micellar su akne ve sivilcelerin önüne geçmiş olur.

Avene Cleanance Eau Micellaire göz ve yüz bakımı için temizleme suyudur. Cildin sebum dengesini sağlamaya yardımcı olur. Cildi arındırır ve temizler. Makyaj, kir ve yağ kirlerinin giderilmesinde etkilidir. Avene Cleanance Eau Micellaire termal su açısından zengindir. Yağ ve akne eğilimli hassas ciltler için önerilir.

Avene Cleanance Eau Micellaire ile cildi ovalamaya gerek kalmadan pamuk yardımıyla makyajı temizleyebilir ve cildi makyajdan arındırabilirsiniz. Tek adımda cildi derinlemesine temizleyebilirsiniz. Bu sayede makyajınızı çok kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz.
Etiketler: miceller su, miceller su nedir, miceller su faydaları, avene miceller su
Nisan 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR