Makyaj Hileleri

Makyaj Hileleri

Hangi ürünü kullanacağınıza bir türlü karar veremediğiniz için her gördüğünüz makyaj malzemesini ister istemez alıyor, bu sebepten taşınması güç büyük bir makyaj çantasına sahipsiniz. Sizler için hazırladığımız 10 kolay makyaj hilesi ile az malzeme ve her yere taşınabilir ufak bir makyaj çantasına sahip olmanız olabilirsiniz. Makyaj konusu ile ilgili dilediğiniz sonuca az sayıda makyaj malzemesi ile de sahip olabilirsiniz. Böylesi hem daha natural hatta daha hesaplı. Tek yapmanız gereken makyaj hilelerinin nasıl yapıldığını bilmeniz.

Kozmetik Ürünler

Pek çok makyaj malzemesini kullanınca atmak yerine tekrar değişik şekillerde kullanmak olası. Makyaj hilesi olarak mesela; maskaranız bittiğinde fırçasını kirpiklerinizi ayırmak için kullanabilir, ya da tekrar maskaranıza ait fırçayı kaşlarınızı taramak ve şekil vermek adına kullanabilirsiniz. Maskara fırçanızda kalan hafif boya ile kaşlarınızı tararken kaş boyamanızı da yapabilirsiniz.

Salatalığın Doğal Şifası

Göz makyajınızı yapmadan önce gözlerinizin üstünde 15 dakika bekleteceğiniz salatalıklar ile göz şişkinliklerinizden kurtulabilirsiniz. Böylece şişlikleri kapamak adına kat kat kapatıcı kullanma derdinden kurtulmuş olursunuz.

Sivilcelere Buz Tedavisi

Makyaj yaparken sivilcelerinizi kapamak adına fondöten ve pudra kullanmadan değişik olarak buzu tecrübe edinin. Evet, yanlış duymadığınız herkesin bildiği buz. Makyajınızı yapmadan evvel sivilcelerinizin üzerinde gezdireceğiniz buz ile sivilcelerin kızarıklığından kurtulabilirsiniz. Kızarıklıklarından kurtulduktan sonra sivilcelerin tehdit edici bir yani kalmaz.

Rujlar

Ruj kırılmaları ya da sıcak hava yüzünden yumuşamaları hepimizin her gün yaşadığı bir durumdur. Böyle zamanlarda rujunuzu atmak yerine değişik şekillerde değerlendirebilirsiniz. Rujunuzdan kalanları kullanmadığınız temiz bir kabın içine alın ve dudak fırçası sayesinde dudaklarınıza uygulayın.

Dolgun Dudak

Dudaklarınızı dolgun göstermek için dudak dolgunlaştırıcı yerine rujunuz ile bunu başarabilirsiniz. Dudağınızın ortasına hafifçe gümüş ya da altın tonlarında far sürüp dolgun bir görüntü elde edebilirsiniz.

Yine benzer şekilde kirpikleri daha dolgun göstermek için alt kirpiklerin bitimine kara kalem çekebilirsiniz.

Yukarıda size makyaj hileleri konusunda birkaç ipucu belirttik ancak bunların hepsini yapabilmeniz için kozmetik ürünlerine ihtiyacınız olacak. Aradığınız tüm bakım ve makyaj ürünlerini https://www.dermoailem.com/ adresimizden inceleyebilirsiniz.

Etiketler: makyaj hileleri, makyaj önerileri, kozmatik ürünler, sivilce tedavisi, makyaj ipuçları
Mayıs 06, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR